لوگو کانون بورس

جامع ترین آموزش تریدینگ ویو + معرفی امکانات

آموزش جامع تردینگ ویو
شما در حال مطالعه مقاله ۸ از ۷۴ در این سرفصل آموزش رایگان هستید.

با آموزش تریدینگ ویو به صورت کامل و جامع با شما همراه هستیم. اکثر فعالان تازه وارد در بازارهای مالی و سرمایه‌ای از اهمیت نرم افزارهای تحلیل نموداری آگاه نیستند. تریدینگ ویو TradingView بستری ساده و قابل درک برای تریدرهای بازارهای مالی فراهم می‌آورد تا به کمک آن فعالیت خود را در حالتی عالی و کم‌ نقص در بازار ادامه دهند. در این مطلب سعی می‌کنیم تمام ملزومات مورد نیاز هر فرد مبتدی برای استفاده از این پلتفرم را توضیح دهیم.

اگر در دوره آموزش حضوری ارز دیجیتال ما در کانون بورس شرکت کرده باشید و یا پکیج دانلودی آموزش ارز دیجیتال را تهیه نموده باشید، به خوبی با مزیت ها و امکانات تردینگ ویو آشنا هستید و می دانید که این سایت چقدر می تواند برای شما مفید باشد.بهتر است برای استفاده بهتر از راهنمای آموزش جامع تریدینگ ویو، TradingView را در یک پنجره دیگر از مرورگر خود باز کنید تا بتوانید به محض مشاهده آموزش‌ها، هر مرحله را در فضای واقعی این بستر به صورت عملی مشاهده کنید و خود اجرا کنید.

راهنمای مطالعه نمایش

آموزش جامع تریدینگ ویو

قبل از شروع آموزش و توضیح نحوه استفاده از این پلتفرم، بهتر است کمی درباره این برنامه و مباحث ابتدایی پیرامون آن کمی توضیح دهیم. این نرم افزار امروزه به عنوان یکی از بهترین پلتفرم‌های چارتینگ (نمودارسازی) بر روی مرورگرها در سراسر دنیا شناخته می‌شود.

تریدینگ ویو توانسته است با در اختیار گذاشتن افزونه‌ها و ابزارهای متعدد در اختیار کاربران، انعطاف ویژه‌ای به آن‌ها در ساخت و تحلیل نمودارها بدهد. این پلتفرم در واقع با این کار استانداردهای جدیدی در نمودارسازی خصوصا برای بازارهای مالی ایجاد کرده است.

کارگزاران بازارهای مالی معمولا نرم افزارهای اختصاصی نمودارسازی خود را با مشکلاتی از قبیل استفاده سخت و محدودیت شدید قابلیت‌ها و ابزارهای سفارشی ارائه می‌کنند. در واقع TradingView یک قالب حرفه‌ای و آزاد است که می‌تواند به راحتی امکان شخصی‌سازی نمودارها را به تحلیل‌گران و فعالان بازارهای مالی بدهد. علاوه بر این موضوع، تریدینگ ویو یک پلتفرم اجتماعی برای تریدرها (معامله‌گران) نیز به شمار می‌آید.

آموزش جامع تریدینگ ویو

در چنین محیطی شما می‌توانید سایر تریدرها را دنبال کنید و از فعالیت‌های آن‌ها مطلع شوید، به بحث‌های انجمنی ملحق شوید و بسیاری از محتواهای هدایت‌شده از سوی انجمن را دریافت کنید. استفاده از این پلتفرم هزینه دارد و رایگان نیست.

اما این هزینه برای تریدرهایی که قصد فعالیت گسترده و جدی در بازارهای مالی را دارند، قسمتی از سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود و باید کاملا جدی گرفته شود. در ادامه مطلب، گریزی به پلن‌های اقتصادی پیشنهادی پلتفرم نیز خواهیم زد و انواع دسترسی‌ها را در حساب‌های کاربری معرفی می‌کنیم. با ما با آموزش جامع تریدینگ ویو همراه باشید.

چرا باید از تریدینگ ویو TradingView استفاده کنیم؟

بسیاری از کارگزاران با متضرر شدن تریدرها، پول‌های بیشتری به جیب می‌زنند و می‌توان گفت منفعت بخشی از کار آن‌ها در ضررهای فعالان بازار است. این یک حقیقت است که برای همگان در این بازارهای اثبات شده است. به همین دلیل است که از نظر آن‌ها ارائه بستر یا نرم افزاری که بتواند با ابزارهای سفارشی، نمودارهای دقیق و اختصاصی ایجاد کند، اهمیتی ندارد!

شاید این موضوع برای بسیاری از کارگزاران بسیار پررنگ‌تر از بقیه باشد و سعی کنند برای دریافت سود خود استفاده از این نرم افزارها را بیهوده جلوه دهند! زیرا مطابق آن‌چه گفتیم هرچه تریدرها در این بازارها هوش بیشتری داشته باشند و آگاهانه عمل کنند، سود آن‌ها کمتر خواهد شد. استفاده از نمودارها به شما کمک می‌کند تا عملکرد خود در معاملات را بهبود ببخشید و این دقیقا همان آگاهی است که شما با پلتفرم‌هایی مانند تریدینگ ویو کسب خواهید کرد.

پلتفرم‌های چارتینگ (نمودارسازی) در واقع با ارائه بهترین نمودارهای موجود به شما کمک می‌کنند تا ریسک ضرر در معاملات را کاهش دهید و به سمت سودهای بیشتر حرکت کنید. هدف از طراحی و انتشار این پلتفرم‌ها، توسعه امکانات کاربران برای تحلیل نمودار و درک درست از سرمایه‌گذاری است. هرچه تجارب استفاده‌کنندگان قبلی از این پلتفرم‌ ها مثبت و بهتر باشد، تعداد تریدرهایی هم که از آن‌ها استفاده می‌کنند افزایش می‌یابد.

البته بسیاری از اوقات مشاهده شده است که نرم افزارهای اختصاصی کارگزاران علاوه بر محدودیت‌های شدید در ابزارهای خصوصی‌سازی نمودارها، چارت‌هایی ارائه می‌کنند که ترید بر اساس آن‌ها نتیجه کم‌سودتری خواهد داشت. بنابراین اکثر فعالان و تریدرها از پلتفرم اختصاصی کارگزار برای نمودارسازی استفاده نمی‌کنند. زیرا تجربه نشان داده است که نتیجه اعتماد به این نرم افزارها سود کم در معاملات یا از دست رفتن برخی سرمایه‌ها بوده است.

در این مقاله به عنوان راهنمای آموزش جامع تریدینگ ویو سعی می‌کنیم ابزارهایی مهم از این نرم افزار به شما معرفی کنیم که کار ۵ دقیقه‌ای را در عرض ۵ ثانیه انجام دهند! بله علاوه بر ابزارهای اختصاصی، سادگی و کاربردی بودن امکانات پلتفرم یادشده می‌تواند زمان صرف‌شده شما را برای نمودارها کاهش دهد.

در راهنمای آموزش جامع تریدینگ ویو TradingView چه مواردی را یاد می‌گیرید؟

در مطلب فوق تمامی موارد ذکرشده در ذیل همین خط به شما با زبانی ساده آموزش داده می‌شود:

  • نحوه ایجاد یک حساب کاربری در تریدینگ ویو
  • نحوه استفاده و حرکت در پلتفرم TradingView
  • شخصی‌سازی و تنظیم نمودارهای اختصاصی افراد
  • نحوه تغییر فریم‌های زمانی و ذخیره طبقه‌بندی‌های نمودارها (layouts)
  • نحوه ایجاد و ذخیره واچ لیست‌های مختلف (لیست تماشا)
  • معرفی محبوب‌ترین و پرکاربردترین ابزارهای تریدینگ ویو
  • نحوه اتصال حساب کارگزار با TradingView ( در صورت صدور مجوز از کارگزار)

آموزش روش ایجاد حساب کاربری در تریدینگ ویو

برای افتتاح حساب در این سایت کار سختی ندارید. ابتدا به لینک www.tradingview.com مراجعه کنید و سپس روی مستطیل آبی رنگ سمت راست بالای صفحه به نام «Start free trial» کلیک کنید. دستورالعمل‌های ساده‌ای بعد از این مرحله به شما داده می‌شود که در صورت دنبال‌کردن آن‌ها حساب کاربری شما به راحتی در سایت سریعا ایجاد می‌شود.

آموزش جامع تریدینگ ویو

در این مرحله با ۴ سطح مختلف از دسترسی به حساب کاربری مواجه می‌شوید که هر کدام از آن‌ها ویژگی‌ها و قابلیت‌هایی دارد:

  1. دسترسی Basic برای تریدرهای و سرمایه‌گذاران تازه وارد
  2. دسترسی Pro یا حرفه‌ای برای سرمایه‌گذاران و تریدرهای با سابقه بیشتر
  3. دسترسی Pro+ با تحلیل‌های تکنیکال روزانه
  4. سطح Premium با بالاترین میزان دقت و دسترسی به حداکثر داده‌ها

برای هرکدام از پلن‌های فوق از سطح دسترسی حساب کاربری، هزینه‌ای به صورت سالانه یا ماهانه تعریف شده است که در صورت پرداخت آن از امکانات هر سطح بهره‌مند می‌شوید. اما برای شروع بهتر است از همان دسترسی ابتدایی و معمولی شروع کنید تا با امکانات پلتفرم آشنا شوید. با کسب تجربه بیشتر و درک سودمندی تریدینگ ویو می‌توانید دسترسی خود را با پرداخت هزینه ارتقا دهید.

آموزش جامع تریدینگ ویو

پس از انتخاب یکی از پلن‌های چهارگانه می‌توانید با استفاده از ایمیل یا اکانت خود در گوگل ثبت نام کنید. البته برای ادامه ثبت نام غیر از دو مورد یادشده در صورت داشتن حساب لینکداین، توییتر، فیسبوک یا یاهو می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.  پس از این مرحله، به صفحه اصلی حساب کاربری خود راهنمایی می‌شوید.

در این صفحه برای تشویق شما به خرید پلن‌های پولی، مقایسه‌هایی بین سطح دسترسی در زمینه داده، اجتماعی، نمودار و… صورت گرفته است. همچنین برای تست پلن‌های پولی می‌توانید یکی از آن‌ها را به انتخاب خودتان به مدت ۳۰ روز بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای داشته باشید.

حساب کاربری رایگان یا همان سطح دسترسی Basic امکانات زیر را در اختیار شما قرار می‌دهد:

  • دسترسی به نمودارها
  • ۳ شاخص در هر نمودار
  • ذخیره‌سازی ۱ layout نمودار
  • ۱ قالب شاخص
  • ۱ واچ لیست (لیست مشاهده) پیشرفته
  • ۱ شاخص روی شاخص

در کنار موضوعات فوق وقتی بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای قصد استفاده از تریدینگ ویو را دارید، باید آمادگی مشاهده اجباری تبلیغات گاه و بیگاه را هم داشته باشید. برای بسیاری از کاربران این تبلیغات خسته‌کننده هستند. اما اگر دوست ندارید این تبلیغات را حین استفاده مشاهده کنید، باید یکی از سه پلن پولی تریدینگ ویو را خریداری کنید.

توصیه ما در راهنمای آموزش جامع تریدینگ ویو برای شما این است که اگر قصد دارید از این پلتفرم به عنوان پلتفرم مخصوص نمودارسازی استفاده کنید، یکی از پلن‌های پولی را خریداری کنید. اگر از قابلیت و ارزش پلن‌ها نسبت به هزینه‌ای که پرداخت می‌کنید مطمئن نیستید، می‌توانید یکی از آن‌ها را به مدت ۳۰ روز رایگان فعال کنید تا سطح دسترسی و امکانات آن را درک کنید.

جالب است بدانید که یکی از نسخه‌ها در میان پلن‌های پولی سه‌گانه سایت بین تریدرهای حرفه‌ای محبوب‌تر است. دسترسی Pro به حساب کاربری معمولا می‌تواند اکثر نیازهای شما برای اختصاصی‌کردن نمودارها و…. را برطرف کند. اما سطوح بالاتر هزینه‌های بیشتری دارند و بعضی محدودیت‌های آن‌ها نسبت به سطح Pro کمتر است.

آموزش جامع تریدینگ ویو, آشنایی کلی با نمودارها

قبل از بررسی انواع نمودارها، یک نکته کلی و مهم در این پلتفرم وجود دارد که بهتر است همین ابتدا در آموزش جامع تریدینگ ویو باید به آن بپردازیم. در هر مرحله‌ای از تغییرات در نمودارها که باشید می‌توانید با استفاده از کلیدهای ترکیبی ctrl+z یا cmd+z shortcut، تغییرات را لغو کنید و به حالت قبلی برگردید. البته برای بازگشت به مرحله قبل در نوار ابزار بالایی محیط TradingView می‌توانید از پیکان برگشت نیز استفاده کنید. بنابراین اگر در هر صورت در مرحله‌ای کاری انجام دهید می‌توانید سریعا آن را لغو کنید و به حالت قبل برگردید.

امکانات تریدینگ ویو

در تصویر بالا بر روی هرکدام از قسمت‌های مهم پلتفرم تریدینگ ویو یک برچسب عددی قرار گرفته است. هرکدام از این اعداد روی یک بخش مهم قرار گرفته‌اند که ذیل این قسمت توضیح داده شده‌اند:

  1. این قسمت نوار ابزار بالایی پلتفرم است که می‌توانید فریم زمانی، شاخص، طبقه‌بندی (layout) و .. را در آن پیدا کنید.
  2. بخش سمت چپ با شماره دو، نوار ابزار چپ تریدینگ ویو است که تمام ابزارهایی که می‌توانید با آن‌ها روی نمودار تغییرات انجام دهید را در خود دارد.
  3. منطقه اصلی نمودار با شماره ۳ نشان داده شده است که در آن تمام شاخص‌ها و ابزارهای به‌کارگرفته‌شده پیاده می‌شود.
  4. در این قسمت شما می‌توانید ارزهای جفت‌شده خود (مانند بیت‌کوین/ دلار آمریکا) را همراه با واچ لیست (لیست نمادها و وضعیت آن‌ها) مشاهده کنید. همچنین در این ناحیه برخی ابزارهای مفید مانند تقویم اقتصادی، هشدارها و اعلان‌ها و برخی ابزار اجتماعی قرار گرفته‌اند.
  5. از نوار ابزار پایینی بیشتر برای یادداشت و تست استفاده می‌شود. همچنین در این ناحیه می‌توانید حساب کارگزار را به تریدینگ ویو متصل کنید. این کار شما را قادر به ورود مستقیم از تریدینگ ویو به معاملات می‌کند. البته اتصال حساب و ورود مستقیم کاملا منوط به مجوز کارگزار است.

 ناحیه نمودار اصلی

شما در ناحیه مربوط به نمودار اصلی می‌توانید از کلیدهای ترکیبی ctrl+c / cmd+c (copy) و/ctrl+v cmd+v (paste) استفاده کنید. این کلیدها هنگام قراردادن مواردی مانند ناحیه مقاومت یا ناحیه حمایت در نمودار مفید هستند.

اگر برای اولین بار از تریدینگ ویو استفاده می‌کنید، ممکن است از برخی ویژگی‌های ظاهری یا بعضی از نمودارها خوشتان نیاید. مثلا ممکن است شما نمودار خطی را به نمودار شمعی ترجیح دهید یا شاید الگو و طرح رنگی نمودار مطابق سلیقه شما نباشد. خوشبختانه ابزار و محیط پلتفرم فوق به گونه‌ای است که به راحتی به شما امکان سفارشی‌سازی اکثر موارد را می‌دهد.

امکانات تریدینگ ویو

برای این کار کافی است در ناحیه نمودار اصلی یا شماره ۳ در تصویر قبلی، راست کلیک کنید و گزینه Settings را از انتهای منوی بازشده انتخاب کنید. پس از کلیک بر روی این گزینه وارد یک پنجره جدید می‌شوید که در آن می‌توانید همه چیز را تغییر دهید.

در این قسمت می‌توانید مواردی مانند بخش مقیاس‌ها Scales را مشاهده کنید. بعضی افراد مایلند قیمت فعلی را ببینند در حالی که دیگران دیگران تنها روی محور آن را برجسته (هایلایت) می‌کنند. برای این کار می‌توانید به راحتی کادر System Last Value Label را تیک بزنید یا تیک آن را بردارید.

همچنین می‌توانید تم نمودار خود را از سفید به سیاه یا حتی آبی تغییر دهید. پایین‌تر از قسمت Chart Settings سمت چپ یک کادر Template وجود دارد که از آن می‌توانید برای تغییر تم و قالب نمودار استفاده کنید. توصیه می‌کنیم که برای شخصی‌سازی نمودارهای خود کمی زمان بگذارید. در واقع با این دید به این موضوع نگاه کنید که این محل، فضای بیزینسی و تجاری شماست که باید با شخصی‌سازی کاملا آن را متعلق به خودتان کنید.

حذف همه چیز در تریدینگ ویو بسیار ساده است. یعنی شما می‌توانید صفحه را در صورتی که بخواهید از شاخص‌ها، ابزار ترسیم و …. پاک کنید تا یک صفحه تمیز و کاملا خام در اختیار داشته باشید. برای این کار می‌توانید در ناحیه نمودار اصلی راست کلیک کنید و از میان گزینه‌های نمایش داده شده، گزینه Remove All Indicators یا Remove All Drawing Tools تا در یک لحظه همه چیز از روی صفحه پاک شود.

بنابراین در صورت کنجکاوی می‌توانید دسته‌های مختلف ابزارها را به صفحه اضافه کنید تا شکل ظاهری آن‌ها روی صفحه را مشاهده کنید. همچنین می‌توانید ابزارها را روی صفحه تست کنید تا روند ایجاد تغییرات توسط آن‌ها روی صفحه را کاملا یاد بگیرید.

با استفاده از گزینه‌های حذف یادشده در بند قبلی می‌توانید بدون هیچ نگرانی از عدم بازگشت‌پذیری تغییرات، آن‌ها را روی صفحه پیاده‌سازی کنید و در صورت عدم تمایل حذف کنید. در TradingView یک روش دیگر هم برای حذف تغییرات وجود دارد. نوار ابزار سمت چپ تصویر در محیط پلتفرم فوق دارای یک آیکون حذف (به شکل سطل زباله) است.

آموزش جامع تریدینگ ویو؛ دیگر امکانات منوی راست کلیک در ناحیه نمودار اصلی

راست کلیک کردن در محیط این نرم افزار ابزار و قابلیت‌های فراوانی در اختیار شما قرار می‌دهد. یکی از ویژگی‌ها، قابلیت Reset Chart است. اگر کاری کرده‌اید که ابعاد نمودار شما از حالت طبیعی خارج شده است، با کلیک بر روی این گزینه می‌توانید به ابعاد پیش‌فرض نمودار و حالت Open نمودار شمعی بازگردید.

از دیگر ویژگی‌های مفید منوی کلیک راست می‌توان به Add Alert اشاره کرد. با استفاده از این قابلیت می‌توانید دقیقا در نقطه قیمتی که کلیک راست کرده‌اید یک هشدار (اعلان) ایجاد کنید. با این کار یک پنجره جدید باز می‌شود که در آن می‌توانید همه چیز را به دلخواه خود تغییر دهید. در این پنجره حتی می‌توانید ارزش (value) را نیز تغییر دهید. در تصویر زیر پنجره‌ای که با کلیک بر روی Add Alert باز می‌شود، نمایش داده شده است.

آموزش جامع تردینگ ویو

اعلان‌ها و هشدارهای این نرم افزار به راحتی و با روش‌های مختلف می‌توانند برای شما ارسال شوند. پاپ آپ (پنجره‌های بازشو)، ایمیل، پیام کوتاه و سیستم‌عامل‌ها همراه (هم Android و هم iOS) روش‌هایی هستند که تریدینگ ویو به وسیله آن‌ها اعلان را برای کاربر ارسال می‌کند. اما برای اعلان پیامکی باید حساب کاربری شما از نوع premium باشد که بالاترین سطح دسترسی برای کاربران است. پس از انجام این کار به راحتی با کلیک روی create می‌توانید اعلان را تنظیم کنید.

یکی دیگر از قابلیت‌های ویژه منوی راست کلیک اضافه کردن آسان جفت‌ ارزی‌ها ( مانند بیت‌کوین / دلار آمریکا یا بیت کوین / یورو) به واچ لیست (لیست مشاهده) است.

منوی راست کلیک در تریدینگ ویو قابلیت‌های متعدد دیگری هم دارد. اما پرداختن به تمام آن‌ها زمان و فضای بسیار زیادی می‌خواهد که از حوصله این مقاله خارج است. بنابراین در مقاله مهم‌ترین و پرکاربردترین ویژگی‌ها و قابلیت‌های این منو به شما معرفی شد.

نکته بسیار مهم برای کاربرانی که از تریدینگ ویو برای ترید ارزهای دیجیتال استفاده می‌کنند!

اگر از تریدرهای ارز دیجیتال بوده و در کنار آموزش رایگان ارز دیجیتال سعی در آشنایی کامل با پلتفرم تریدینگ ویو دارید، یکی از جذاب ترین بخش های مقاله را با شما همراه هستیم.

بسیاری از کاربران از این پلتفرم ساخت نمودار تنها برای ترید کردن (خرید و فروش) ارزهای دیجیتال استفاده می‌کنند. چنین کاربرانی باید مقیاس مورد استفاده خود درون برنامه را برای نمودار تغییر دهند. تریدرهای حوزه رمزارزها هرگز فراموش نکنند که مقیاس نمودار را به مقیاس لگاریتمی Logarithmic تغییر دهند. همانطور که در تصویر زیر می‌بینید می‌توانید این کار را به راحتی با استفاده از منوی کلیک راست انجام دهید.

آموزش جامع تردینگ ویو

بررسی امکانات و ویژگی‌های نوار ابزار بالایی در TradingView

در آموزش جامع تریدینگ ویو به بررسی امکانات آن در نوار ابزار بالایی می پردازیم. نوار ابزار بالایی در فضای پلتفرم ذکرشده، ابزار و قابلیت‌های متعددی دارد. اما برخی از این قابلیت‌ها آن‌چنان کاربردی نیستند و شما نیازی به آن‌ها نخواهید داشت. در این قسمت از نوشته، قصد داریم مهم‌ترین ابزارهای نوار بالایی را معرفی کنیم.

برای سهولت بیشتر در کار و آشنایی دقیق با هر کدام از ابزارها و قابلیت‌های این قسمت، باکس‌های نوار ابزار را در تصویر نشان داده‌ایم و برای توضیحات شماره‌گذاری کرده‌ایم:

آموزش جامع تردینگ ویو

  • قبل از هر کاری، شاید مایل باشید میله‌های نمودار میله‌ای خود را تغییر دهید و مطابق دلخواه آن‌ها را تنظیم کنید. در این قسمت انواع نمودارهای میله‌ای، شمعی، محدوده، مساحت و…. برای انتخاب قرار گرفته‌اند. برای این کار روی قسمتی که در تصویر با شماره ۲ نشان داده شده است، کلیک کنید. بسیاری از کاربران از این گزینه تنها یک بار برای سوئیچ‌کردن (تبدیل) نمودارهای میله‌ای پیش‌فرض به سایر انواع نمودارهای دلخواه خود استفاده می‌کنند.
  • گزینه مربوط به فریم‌های زمانی را می‌توانید در قسمت سمت چپ نوار ابزار بالایی پیدا کنید. این گزینه در تصویر بالا با شماره ۱ علامت‌گذاری شده است. فریم‌های تریدینگ ویو از ۱ ثانیه تا ۱ ماه حالت‌های مختلفی دارند. متأسفانه کسانی که از نسخه رایگان نرم افزار استفاده می‌کنند، نمی‌توانند فریم‌های زمانی را شخصی‌سازی کنند و مطابق نیاز و اطلاعات خود آن‌ها را تغییر دهند.

این محدودیت دقیقا در نرم افزارهای نمودارسازی اختصاصی کارگزاران نیز وجود دارد و اندکی کاربران رایگان را ناامید می‌کند. البته بی‌انصافی است اگر فریم‌های زمانی پیش‌فرض تریدینگ ویو را با فریم‌های پیش‌فرض نرم افزارهای اختصاصی کارگزاران مقایسه کنیم! زیرا فریم‌های تریدینگ ویو بسیار بهتر از فریم‌های کارگزار هستند.

بنابراین همانطور که در قسمت‌های قبلی گفتیم پس از آشنایی با قسمت‌های مختلف تریدینگ ویو، بهتر است حداقل سطح دوم از دسترسی به حساب کاربری در این سایت، یعنی Pro را با پرداخت هزینه فعال‌سازی کنید. در این صورت می‌توانید با کلیک بر روی پیکان سمت راست برای تغییر فریم‌ها به راحتی اقدام کنید.

زمانی که روی فریم‌های زمانی مختلف بروید، متوجه یک ستاره در سمت راست خواهید شد. با کلیک کردن روی آن، ستاره برجسته می‌شود و این به معنای انتخاب فریم زمانی آن قسمت به عنوان فریم مورد علاقه است. این فریم در قسمت بالای نمودار قرار می‌گیرد و دسترسی سریع و آسانی به شما برای انتخاب آن می‌دهد.

این ویژگی هنگامی که در حال آنالیز هستید بسیار مفید خواهد بود. عبور سریع از تمام فریم‌های زمانی مختلف به شما کمک می‌کند تا در یک چهارم زمان نسبت به حالت عادی متوجه شوید که چه قیمتی در حال معامله و انجام است.

  • گزینه مفید بعدی که در نوار ابزار بالایی باید به آن اشاره کنیم، گزینه شاخص است که در تصویر بالا با شماره ۳ مشخص شده است. این گزینه شامل لیستی از تمام شاخص‌های مورد استفاده در ترید ارزهای دیجیتال یا سایر بازارهای مالی است. این یک ویژگی بسیار مفید و فوق‌العاده از تریدینگ ویو است. شما می‌توانید شاخص خاص مد نظر خود را در لیست داخلی سمت راست همین گزینه مشاهده کنید.

با تایپ نام شاخص، تمام شاخص‌های موجود با نام تایپ‌شده در برنامه در به صورت پاپ آپ نمایش داده می‌شوند. با خیال راحت هر تعداد شاخص که می‌خواهید به نمودار اضافه کنید زیرا به راحتی می‌توانید با استفاده از کلید ترکیبی ctrl+z هر کدام از شاخص‌ها را حذف کنید و بازگردانید.

  • در سمت راست گزینه شاخص‌ها، گزینه‌های قالب و هشدار قرار دارند که با شماره‌های ۴ و ۵ در تصویر مشخص شده‌اند. گزینه هشدار یا اعلان یکی از گزینه‌هایی در نوار ابزار بالایی تریدینگ ویو است که احتمالا در آینده از آن استفاده خواهید کرد. کاربرد و نحوه تنظیم اعلان در قسمت توضیحات مربوط به ناحیه نمودار اصلی بیان شده است.
  • گزینه بعدی که با شماره ۶ در تصویر مشخص شده است و شبیه یک مربع است، بیشتر یک آپشن کیفی و ظاهری به حساب می‌آید نه یک ابزار فنی! این گزینه در واقع طرح و شمای پنجره اصلی شما در برنامه است. گزینه ذکرشده تنها برای حساب‌های کاربری پولی فعال است و می‌تواند صفحه را به بخش‌های مختلف تقسیم کند.

از این قابلیت معمولا برای مقایسه جفت ارزی‌ها با یکدیگر استفاده می‌شود. گزینه فوق برای حساب‌های کاربری سطح اول، دوم و سوم به ترتیب امکان مقایسه ۲، ۴ و ۸ جفت ارزی با یکدیگر را فراهم می‌کند. در تصویر زیر شمای کلی از این ابزار نمایش داده شده است.

آموزش جامع تردینگ ویو

  • گزینه بعدی یعنی شماره ۷، ذخیره‌سازی تغییرات مربوط به نمودار در فضای ابری است. شما با استفاده از این ویژگی می‌توانید نه‌تنها جفت‌ ارزی‌ها بلکه تمام تغییرات ایجادشده در نمودار و سایر قسمت‌ها را ذخیره‌سازی کنید. به عبارتی تمام فعالیت‌های شما در جهت اختصاصی و سفارشی‌کردن نمودار می‌تواند با این گزینه ذخیره شود. البته محدودیت‌هایی بر اساس نوع حساب کاربری در ذخیره‌سازی برخی طرح‌‌ها وجود دارد.
  • دو گزینه آخر نیز که با شماره‌های ۸ و ۹ علامت‌گذاری شده‌اند، مربوط به ابزار Properties و Full screen هستند. Properties پنجره‌ای با انواع ویژگی‌های سفارشی‌سازی ظاهری نمودار برای شما باز می‌کند و Full screen هم نمودار شما را به حالت تمام صفحه در می‌آورد. برای خروج از حالت تمام صفحه می‌توانید با فشاردادن دکمه escape یا همان esc به حالت قبل بازگردید.

یک ترفند بسیار ساده اما حرفه‌ای برای مشاهده فریم ‌های زمانی مختلف

در آموزش جامع تریدینگ ویو به بررسی یک ترفند ویژه می پردازیم. یک ترفند ریز وجود دارد که معمولا کاربران حرفه‌ای از آن برای مرور فریم‌های زمانی دلخواه و بررسی آن‌ها استفاده می‌کنند. شما می‌توانید به سادگی عددی را تایپ کنید که در صفحه نمایش به صورت یک پنجره بازشو به شکل زیر نمایش داده می‌شود.

امکانات تردینگ ویو

این عدد برای عبور از فریم‌های زمانی به صورت پیش‌فرض دقیقه در نظر گرفته می‌شود. اما شما می‌توانید از  d برای روز، از w برای هفته و از m برای ماه استفاده کنید. قبل از انتخاب زمان فریم (دقیقه، روز، هفته یا ماه) می‌توانید عدد دلخواه خود را انتخاب کنید.

مثلا برای مشاهده فریم زمانی دو روزه باید d2 را تایپ کرده و سپس دکمه enter را فشار دهید. این ترفند یک روش بسیار مناسب برای مواقعی است که می‌خواهید فریم زمانی خاص مد نظر خود را مشاهده کنید. ممکن است این فریم‌ها در میان لیست فریم‌های مورد علاقه و دلخواه شما نباشند. به همین دلیل با این ترفند سریعا می‌توانید فریم زمانی مد نظر را با فرمت گفته‌شده مشاهده کنید.

آموزش جامع تریدینگ ویو؛ بررسی نوار ابزار سمت راست و عملگرهای آن

نوار ابزار سمت راست معمولا در ابتدای کار و برای کاربران مبتدی، گزینه قابل توجه و مفیدی ندارد. این قسمت بیشتر برای کاربران باتجربه و حرفه‌ای است؛ مخصوصا که کادرهای اطلاعات متعددی در آن گنجانده شده‌اند. تعدادی از مهم‌ترین قابلیت‌ها و توابع موجود را با یکدیگر بررسی می‌کنیم.

امکانات تردینگ ویو

قبل از شروع توضیحات نوار ابزار سمت راست، در مورد پنجره‌های Details و Headlines که با رنگ زرد در تصویر هایلایت شده‌اند باید نکاتی بیان کنیم. شما می‌توانید اندازه این پنجره‌ها را به دلخواه خود تغییر دهید. همچنین در صورتی که تمایلی به محتوای آن‌ها ندارید می‌توانید آن‌ها را به پایین بکشید تا هیچ اطلاعاتی برای شما نمایش داده نشود.

در کادر Details می‌توانید جزئیاتی از اطلاعات مربوط به جفت ارزی‌های خود را مشاهده کنید. در کادر Headlines نیز جدیدترین اخبار مربوط به جفت ارزی خود را خواهید دید. برای مثال اگر جفت ارزی شما بیت کوین / دلار آمریکا است، تمام اخبار مهم اخیر درباره این دو در این کادر نمایش داده می‌شود. البته اطلاعات و اخبار درون کادر هدلاین لزوما جدیدترین و به‌روزترین اطلاعات نیست! بنابراین می‌توانید این کادر را با کشیدن به پایین ببندید.

آموزش جامع تردینگ ویو

همانطور که در تصویر بالا می‌بینید بالاتر از این دو کادر، یک کادر دیگر به نام واچ لیست (لیست مشاهده) وجود دارد که اطلاعات لحظه‌ای مربوط به قیمت، درصد رشد و…. جفت‌های ارزی مورد علاقه شما را نمایش می‌دهد. در این قسمت نیز محدودیت‌هایی برای سطوح مختلف حساب‌های کاربری تعریف شده است. برای جابجایی، مرتب‌سازی و حذف جفت ارزی‌ها در واچ لیست می‌توانید با کشیدن و جابجاکردن آن‌ها این کار را انجام دهید. با استفاده از علامت x در سمت راست هرکدام از آن‌ها می‌توانید عملیات حذف از واچ لیست را انجام دهید.

همچنین برای افزودن جفت‌های جدید به لیست می‌توانید از گزینه Add Symbol در قسمت بالای واچ لیست استفاده کنید. اگر در این قسمت عبارت مربوط به ارز موردنظر خود را تایپ کنید ممکن است با یک لیست بلند بالا مواجه شوید که باید دقیقا یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. مثلا با تایپ BTC یک لیست طولانی از تمام جفت‌های Bitcoin ظاهر می‌شود.

البته با انتخاب مارکت (بازار هدف) مربوط به هرکدام از جفت‌ها می‌توانید این لیست را بسیار کوتاه‌تر کنید. تب‌های Forex، cryptocurrency، stock، futures و موارد مشابه دیگر می‌توانند سریعا با انتخاب بازار هدف، لیست را کوتاه کنند. مثلا اگر جفت ارزی موردنظر شما برای افزودن به واچ لیست، بیت‌کوین و دلار آمریکا است باید تب cryptocurrency را انتخاب کنید.

نکته مهمی که در انتخاب جفت‌ها باید به آن توجه کنید، ارائه‌دهندگان اطلاعات آن هستند. صحت اطلاعات و سرعت بروزرسانی وضعیت جفت‌ها کاملا به قدرت و اعتبار ارائه‌دهنده بستگی دارد. همچنین ارائه‌دهنده تاریخ نمودارها را ارائه می‌دهد.

مثلا Coinbase،  Bitfinex و Bitstamp ( موارد یک تا سوم در لیست کشویی تصویر زیر) از ارائه‌دهندگان جفت بیت کوین / دلار آمریکا هستند. با تایپ عبارت BTCUSD به راحتی می‌توانید تمام جفت‌های موجود توسط ارائه‌کنندگان مختلف را در لیست مشاهده کنید و گزینه موردنظر خود را به واچ لیست اضافه کنید.

آموزش جامع تریدینگ ویو

بهترین حالت برای اضافه‌کردن جفت‌های ارزی به واچ لیست، کارگزار خودتان است. مثلا اگر در زمینه رمزارزها با کارگزار (صرافی) Bitfinex کار می‌کنید، بهتر است همان جفت ارزی مربوط به کارگزار با داده‌های خودش را انتخاب کنید. البته متأسفانه در بسیاری از موارد، کارگزاران در لیست یافت نمی‌شوند. بهتر است فعالیت‌های مالی و تجاری خود در این زمینه را با کارگزارهای مشهور و محبوب هر زمینه انجام دهید. زیرا کارگزاران کمترشناخته‌شده ممکن است در لیست نباشند.

بخش واچ لیست در تریدینگ ویو از قسمت‌هایی است که معمولا کارگزاران اختصاصی شما آن را ارائه نمی‌کنند. این ابزار به کاربران حرفه‌ای کمک می‌کند تا کیفیت و کارآیی آنالیز خود را با داده‌های دقیق و به‌روز بهبود ببخشند.

یکی دیگر از ابزارهای قابل‌توجه از نوار ابزار سمت راست تصویر، قسمت‌ اعلان‌ها است که توضیحات کاملی در مورد آن در بخش‌های قبلی داده شد. گزینه بعدی تقویم اقتصادی است که رویدادهای آینده را درون خود لیست می‌کند. این تقویم لیستی از رویدادها را به صورت روزانه لیست می‌کند که برای فعالیت روزانه تریدرهای حرفه‌ای یک ابزار ضروری و مهم است.

دکمه بعدی، راهنما است که از آن برای مطالعه میانبرها یا تماس با پشتیبانی استفاده می‌شود. پس از آن نیز باکس و گزینه‌های مربوط به Social شامل مباحثه و شرکت در انجمن قرار گرفته است که برای افراد مبتدی یا غیرحرفه‌ای کاربرد زیادی ندارد.

آموزش جامع تریدینگ ویو؛ بررسی نوار ابزار ترسیم در سمت چپ مهم‌ترین بخش از پلتفرم

شما می‌توانید تمام ابزارها را به نوار ابزار مورد علاقه خود اضافه کنید. سپس با کلیک بر روی علامت ستاره، این ابزار را در اختیار خود داشته باشید. اگر نوار ابزار مورد علاقه را در قسمت بالایی ندارید می‌توانید با راست کلیک و مراجعه به قسمت Drawing Tools و در نهایت کلیک روی Favorite Drawings Toolbar این نوار را ایجاد کنید.

ابزارهایی که تا کنون در نوار ابزارهای بالای یا سمت راست بررسی شده‌اند، دخالتی در ترسیم نمودارها نداشته‌اند. نوار ابزار سمت چپ در تریدینگ ویو مهم‌ترین قسمت برای ترسیم نمودارها است. این قسمت شامل گزینه‌های کمتری نسبت به دیگر نوار ابزارها است. اما شما به دفعات از هرکدام از ابزار نوار ابزار سمت چپ تریدینگ ویو استفاده خواهید کرد.

اولین گزینه از نوار ابزار مهم و کاربردی سمت چپ از بالا در TradingView، تنظیمات پروفایل یا نمایه است. در این قسمت می‌توانید تغییرات مربوط به پروفایل شخصی خود را اعمال کنید. کاربران معمولا خیلی کم به تنظیمات پروفایل مراجعه می‌کنند. اما دانستن مکان و کاربرد این گزینه خالی از لطف نیست.

پایین‌تر از گزینه تغییرات پروفایل، یک گزینه با نام crosshair وجود دارد. این گزینه به شما این امکان را می‌دهد که اشاره‌گر موس خود را به یک نقطه، پیکان یا …. تبدیل کنید. پس از این و کمی پایین‌تر، گزینه‌ای به نام Linetools وجود دارد. ابزارهای ترسیمی مانند روند، خطوط پرکاربرد عمودی، افقی، کانال‌های موازی و… در این گزینه جای گرفته‌اند.

ابزار horizontal line در این قسمت برای رسم خطوط افقی به کار گرفته می‌شود در حالی که ازvertical line برای ترسیم خطوط عمودی استفاده می‌شود. همچنین ابزارهای Parallel Channel وFlat Top/Bottom نیز به شما این امکان را می‌دهند که یک کانال برجسته (هایلایت‌شده) را روی نمودار خود قرار دهید.

اگر به جایگذاری بیش از یک کانال روی نمودار نیاز دارید، می‌توانید از کلیدهای ترکیبی ctrl-c ctrl-v استفاده کنید. این امر وقت قابل‌توجهی برای شما هنگام قراردادن خطوط پرکاربرد و ناحیه‌های مقاومت و حمایت صرفه‌جویی می‌کند.

چند گزینه بعدی مواردی هستند که به شما کمک می‌کنند شاخص‌ها را روی نمودار قرار دهید یا روی نمودار ترسیم کنید و اشکال مختلف را جایگذاری کنید. مثلا گزینه pitchfork مجموعه‌ای از ابزارهای فیبوناتچی Fibonacci ( استراتژی ریاضی قدرتمند برای تحلیل) را برای کاوش در اختیار شما می‌گذارد. این گزینه‌ها پیچیدگی خاصی ندارند و به همین دلیل است که می‌توانید با خیال راحت آن‌ها را امتحان کنید تا با کاوش در پلتفرم تریدینگ ویو آشنا شوید.

ابزار بعدی از منوی سمت چپ تریدینگ ویو قصد معرفی آن را داریم، یک گزینه کاربردی، مهم و مؤثر است که در تصویر زیر با رنگ زرد مشخص شده است.

نمودار بیت کوین

این گزینه امکان دسترسی به دو ابزار Long Position و  Short Positionرا به کاربر می‌دهد؛ دو ابزار فوق‌العاده قدرتمند و مهم. این ابزار به شما کمک می‌کند که حد ضرر ( استاپ لاس)، ورود (اینتری) و حد سود (تیک پرافیت) خود را روی نمودار قرار دهید. علاوه بر این موارد، این ابزار میزان پیپ در حد ضرر و جمع‌آوری سود (حد سود) و همچنین نسبت ریسک به پاداش RR را اعلام می‌کند.

در واقع با چنین ابزاری شما هیچ نیازی به صرف‌کردن وقت برای محاسبه RR یا همان نسبت ریسک به پاداش نخواهید داشت! این یک مزیت عالی از تریدینگ ویو است. پس از قراردادن این ابزار، می‌توانید روی آن دو بار کلیک کنید تا پنجره‌ای با تمام اطلاعات مربوط به ترید (معامله) باز شود.

برای فعالان بازارهای مالی زمان یعنی پول و صرفه‌جویی بیشتر در زمان کار به معنای داشتن پتانسیل و زمان بیشتر برای کسب سود بیشتر است. بنابراین ابزار یادشده می‌تواند کمک شایانی به شما در کسب سود بیشتر در این بازارها کند. تا آنجا که بررسی‌های ما نشان داده است، تریدینگ ویو تنها پلتفرم و برنامه‌ای است که این‌چنین ابزاری در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. طبیعی است که کارگزاران هیچگاه چنین ابزاری را در برنامه‌های اختصاصی خود ارائه نخواهند کرد! زیرا با این کار مستقیما در وقت کاربر به شکل قابل‌توجهی صرفه‌جویی کرده‌اند.

پس از این ابزار، گزینه ruler با شکل یک خط‌کش قرار گرفته است. ابزار خط‌کش یک گزینه کوچک و مفید است که این امکان را به شما می‌دهد تا پیپ‌ها و روزهایی که یک ناحیه خاص نمودار در آن تحت پوشش قرار گرفته است را اندازه‌گیری کنید. کلید میانبری که برای استفاده از این ابزار در نظر گرفته شده است نیز این‌گونه است که باید کلید شیفت سمت چپ صفحه کلید را نگه دارید و سپس کلیک کنید و موس را بکشید.

در انتهای نوار ابزار سمت چپ تریدینگ ویو، گزینه حذف قرار گرفته است که با توجه به شکل آن ( به شکل یک سطل آشغال) به راحتی قابل شناسایی است. از این گزینه می‌توان برای حذف همه شاخص‌ها، ابزارهای ترسیم و … استفاده کرد.

موارد یادشده مهم‌ترین گزینه‌های نوار ابزار سمت چپ پلتفرم یادشده بودند. سایر گزینه‌ها نیز کاربردهای محدودی دارند که امکان پرداختن به آن‌ها نیست. ممکن است در طول کار با تریدینگ ویو، کاربرد یا مکان ابزار‌ها را در ابتدا فراموش کنید. در این صورت می‌توانید از منوی کلیک راست به دنبال عملگرهای مشابه آن‌ها بگردید. اما پس از مدتی کار با منوی سمت چپ، بر تمام گزینه‌ها و ابزارهای آن مسلط خواهید شد.

آموزش جامع تریدینگ ویو؛ معرفی نوار ابزار پایین

نوار ابزار پایین در TradingView امکان دسترسی به اطلاعات و داده‌های مختلفی را ایجاد کرده است. شاید گستردگی اطلاعات و گنگ‌بودن این نوار ابزار باعث نگرانی کاربران مبتدی شود. نکته اینجاست که اکثر کاربران به بسیاری از اطلاعات این قسمت دقت نمی‌کنند.

بنابراین می‌توانید به راحتی با کوچک‌کردن ابعاد آن، نوار ابزار موردنظر را از میدان دید خود خارج کنید. اما برخی ابزارهای مفید در این نوار وجود دارد که در ادامه به آن‌ها پرداخته‌ایم. در تصویر زیر یک شمای کلی از نوار ابزار پایینی را با هایلایت زرد رنگ نشان داده‌ایم.

نمودار بیت کوین

  • اولین مورد از این نوار که باید به آن بپردازیم، ناحیه زمانی است که در قسمت بالایی سمت راست کادر زرد رنگ تصویر مشخص شده است. شما می‌توانید ناحیه زمانی را به محدوده‌ای که نیاز دارید، تغییر دهید. هرجای دنیا که باشید این ناحیه به طور خودکار تنظیم می‌شود. این قابلیت برای زمانی که در سفر هستید یا هنگامی که یک اکانت دارید که بین چند کاربر به اشتراک گذاشته شده است، بسیار مفید است.
  • دقیقا در کنار ناحیه زمانی (سمت راست) چند گزینه به نام‌های ext، %، logو auto در یک قسمت قرار گرفته‌اند. این موارد، گزینه‌های محور شما هستند. در قسمت‌های قبلی بیان کردیم که برای نمودارهای مربوط به رمزارزها باید از مقیاس لگاریتمی استفاده کنید. گزینه log در این قسمت دقیقا مربوط به همین کار است. اما همانطور که قبلا گفتیم این کار را از منوی راست کلیک ناحیه نمودار اصلی هم می‌توانید انجام دهید.
  • با استفاده از یک آیکون کوچک به شکل دوربین که پایین‌تر از باکس قبلی قرار گرفته است، می‌توانید از پنجره اصلی خود اسکرین شات بگیرید. برای ثبت معاملات، داده‌ها یا نمایش نمودار به دیگران می‌توانید از اسکرین شات استفاده کنید. پس از کلیک بر روی گزینه اسکرین شات، سریعا یک URL تصویری برای شما ایجاد می‌شود که می‌توانید تصویر را ذخیره کنید یا آن را در شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر به اشتراک بگذارید.
  • Publish Idea یکی دیگر از گزینه‌های نوار ابزار پایینی در تریدینگ ویو است که مربوط به جنبه اجتماعی و اشتراک‌گذاری در انجمن‌ها در فضای این پلتفرم است.
  • در سمت چپ نوار ابزار پایینی گزینه‌ای به نام Go to وجود دارد. این دکمه تنها یک ابزار برای پرش به ساعتی خاص یا تاریخی مشخص است.
  • در کنار گزینه قبلی، یک باکس با موارد متعددی از طول زمان وجود دارد. این یکی از بهترین و سریع‌ترین ابزارها برای رصد جفت‌های ارزی در بازه‌های زمانی مشخص است. مثلا اگر روی All کلیک کنید، تحرکات قیمت برای تمام مدتی که جفت ارزی مدنظر قابل‌معامله بوده است، نمایش داده می‌شود. بسته به انتخاب هر یک از طول زمان‌ها، فریم زمانی نیز تغییر خواهد کرد.

این ابزار برای کسانی که قصد سرمایه‌گذاری و معامله در درازمدت را دارند، بسیار مناسب است. زیرا با استفاده از طول زمان‌های بزرگتر می‌توانید رفتار کلی قیمت را در بازه‌های زمانی مختلف تحلیل کنید. با این روش می‌توانید هدف‌گیری‌های بعدی قیمت را نیز رهگیری کنید.

  • Trading Panel یکی از آخرین گزینه‌هایی است که از نوار ابزار پایینی آن‌ را بررسی می‌کنیم. این مورد را می‌توانید در باکس پایینی گزینه Go to مشاهده کنید. Trading Panel ابزاری جذاب است که شما در آن با انتخاب Paper Trading می‌توانید عملا یک حساب آزمایشی از تریدینگ ویو داشته باشید. اگر این مورد را انتخاب کرده‌اید و می‌خواهید به حساب کارگزار خود متصل شوید، باید از سمت راست روی آیکون چرخ‌دنده کلیک کنید و Select Another Broker را انتخاب کنید.

ارز دیجیتال

اگر خوش‌شانس باشید کارگزار شما اجازه معامله در تریدینگ ویو را بدون نیاز به ورود به پلتفرم اختصاصی کارگزار می‌دهد. متأسفانه تعداد زیادی از کارگزاران با تریدینگ ویو همکاری نمی‌کنند اما تعداد آن‌ها در ماه‌های اخیر رو به افزایش بوده است.

برای اتصال حساب‌هایتان، باید روی آیکون کارگزار خود در تب Trading Panel کلیک کنید و اطلاعات مورد نیاز تریدینگ ویو را ارائه دهید. با مطالعه راهنمای کارگزار، این از کم‌و‌کیف این اطلاعات آگاهی پیدا می‌کنید. برای بعضی ممکن است تنها ورود اطلاعات حساب کاربری کافی باشد اما برای بعضی دیگر ممکن است نیاز به چیزی به نام API key باشد.

کاربردهای تریدینگ ویو چیست

آموزش تریدینگ ویو را به صورت کامل با هم مرور کردیم و نکات مهمی را برای استفاده از این پلتفرم برای شما بیان نمودیم. لازم به توضیح است که کاربردهای بسیار زیادی از سایت تریدینگ ویو در حال حاضر وجود دارد و شما اگر به دنبال انجام معاملات حرفه‌ای در بازار ارز دیجیتال یا فارکس هستید می توانید از این کاربردها برای پیشبرد هرچه بهتر اهداف خود استفاده نمایید. در مقاله آموزش رایگان فارکس سعی کردیم تا شرایط استفاده از این سایت پلتفرم آن را تا حدی برای شما تشریح کنیم. با معرفی کاربرد های تریدینگ ویو شما می توانید به صورت کاملاً حرفه ای تر از این سایت استفاده نمایید که از اصلی‌ترین کاربردهای آن می توان به موارد زیر اشاره نمود:

برای تحلیل تکنیکال همان‌طور که اشاره کردیم می توانید از این پلتفرم استفاده کنید. کامل‌ترین و جامع‌ترین ابزارها و اندیکاتور های مورد استفاده در تحلیل تکنیکال به صورت کاملاً رایگان در تریدینگ ویو در اختیار شما قرار می گیرد. همچنین این سایت به عنوان مرجع اصلی نمودارهای قیمت ارزهای دیجیتال و جفت ارزها در بازار فارکس نیز محسوب می شود.

  • برای مشاهده سیگنال فارکس و سیگنال ارز دیجیتال می‌توانید از خدمات این سایت استفاده کنید.
  • امکان مشاهده تحلیل‌ها و ترید های سایر معامله گران را نیز با استفاده از خدمات این سایت خواهید داشت.
  • اخبار و اطلاعات به روز مربوط به بازار ارز دیجیتال و بازار فارکس را نیز در دسترس خواهید داشت.
  • در صورت نیاز می‌توانید پلتفرم معاملاتی خود را چه بروکر فارکس و چه انواع صرافی ارز دیجیتال را به این پلتفرم متصل کرده و به صورت مستقیم از خود تریدینگ ویو معامله کنید.

البته پلتفرم تریدینگ ویو کاربردهای دیگری نیز دارد که بیشتر تخصصی بوده و برای کاربران عمومی این دسته از کاربردها تعریف شده است. اکثریت فعالان بازار ارز دیجیتال و بازار فارکس برای پیشبرد اهداف خود در این بازارها از خدمات سایت تریدینگ ویو استفاده می نمایند. در صورتی که تحلیلگر و تریدر حرفه ای بازار فارکس یا بازار ارز دیجیتال هستید نیز می‌توانید با ارائه تحلیل‌های خود در این سایت درآمد نیز کسب کنید.

سیگنال ارز دیجیتال در تریدینگ ویو

یکی از کاربردهای که در بالا برای سایت تریدینگ ویو به آن اشاره کردیم سیگنال ارز دیجیتال است. شما می توانید از خدمات این سایت به راحتی برای دریافت و مشاهده انواع سیگنال ارز دیجیتال استفاده کرده و از این طریق معاملات فوق‌العاده بهینه‌ای را برای خود در بازار ارز دیجیتال رقم بزنید.

بسیاری از تحلیلگران و معامله گران حرفه ای بازار ارز دیجیتال تحلیل های خود را در قالب عکس و نوشته در این پلتفرم به اشتراک می‌گذارند. شما با مشاهده این تحلیل ها می توانید متناسب با تحلیل شخصی خود از آنها به عنوان سیگنال ارز دیجیتال استفاده کنید. البته لازم به توضیح است که تمام تحلیل ها و سیگنال های ارائه شده در سایت تریدینگ ویو اعتبار بالایی نداشته و ممکن است با چالش ها و اشتباهاتی نیز روبرو باشند. در واقع خود شما نیز می‌توانید به عنوان یک تحلیلگر و یا تریدر در تریدینگ ویو شده و در نهایت تحلیل های خود را در دسترس سایر کاربران قرار دهید.

شما می توانید با بررسی گذشته تحلیل ها و سیگنال های ارائه شده از سوی تریدر های مختلف میزان قدرت و تسلط آنها را بر بازار مورد ارزیابی قرار داده و در نهایت از تحلیل ها و ترید های افرادی استفاده کنید که شرایط خوبی در گذشته داشتند. دقت داشته باشید که یک تریدر ارز دیجیتال همیشه نمی تواند با تحلیل ها و ترید های موفق همراه باشد و امکان بروز اشتباه در انجام ترید ها نیز برای هر کسی در هر جایگاهی قابل تصور است. در مقاله اشتباهات رایج ترید در ارز دیجیتال عنوان کردیم که استفاده کورکورانه از سیگنال های معاملاتی دیگران ممکن است چالش های بسیار زیادی برای شما به دنبال داشته باشد.

سیگنال فارکس در تریدینگ ویو

همچنین از سایت تریدینگ ویو می توانید به عنوان سیگنال فارکس نیز استفاده کنید. انجام معاملات در بازار فارکس برای کاربران ایرانی با چالش های بسیار زیادی همراه است که در مقاله آموزش رایگان فارکس و کردیم تا به صورت کامل به جزئیات این چالش ها پرداخته و روش‌های برطرف کردن آنها را نیز با شما در میان بگذاریم. برای اینکه در نهایت بتوانید معاملات کاملاً بی خطر و ایمن در بازار فارکس برای خود رقم بزنید ابتدا باید دوره آموزش فارکس را به صورت حرفه‌ای پشت سر گذاشته و سپس به دنبال استفاده از روش های مختلف برای ایجاد تسلط و کیفیت بهتر معاملات باشید.

مشاهده تحلیل های تحلیلگران قدیمی و با سابقه یکی از راه‌حل‌هایی است که باعث می‌شود تا شما بتوانید سود های بهینه تر و مناسب تر در بازار فارکس برای خود رقم زده و در نهایت معاملات خود را بهینه تر از همیشه نمایید. همچنین شما می توانید با مشاهده تحلیل های صورت گرفته از سوی سایر کاربران برای جفت ارزهای فارکس هم با دیدگاه عمومی درباره شرایط نوسانات آن ها آشنا شوید و هم با استراتژی ها و روش های جدید معاملاتی در بازار فارکس نیز آشنا گردید.

البته همچنان توصیه می کنیم که بدون پشت سر گذاشتن آموزش‌های حرفه ای از تحلیل ها و سیگنال فارکس در سایت تریدینگ ویو استفاده نکنید زیرا در صورت عدم اجرای دقیق این سیگنال ها ممکن است چالش‌های معاملاتی شما چند برابر بیشتر شود.

اتصال بروکر فارکس یا صرافی ارز دیجیتال به تریدینگ ویو

آخرین کاربرد سایت تریدینگ ویو بایستی درباره آن صحبت کنیم امکان اتصال بروکر فارکس یا انواع صرافی ارز دیجیتال به این سایت و انجام معاملات به صورت مستقیم در آن است. سایت تریدینگ ویو امکان اتصال به معروف ترین و معتبرترین بروکر های فارکس و صرافی های ارز دیجیتال را فراهم کرده و شما با انجام این اتصال می‌توانید مشخصات حساب کاربری خود را در صرافی یا بروکر مورد نظر در حساب کاربری خود در سایت تریدینگ ویو مشاهده کرده و برای معاملات مستقیم نیز از این سایت استفاده کنید.

برای کسانی که به دنبال استفاده از امکانات فوق‌العاده زیاد سایت برای انجام معاملات و تحلیل های خود در بازار فارکس و یا بازار ارز دیجیتال هستند استفاده از این کاربرد می‌تواند امنیت بسیار زیادی داشته باشد. همچنین به عنوان یک نکته کلیدی دیگر بایستی اشاره کنیم که وقتی بروکر شما یا صرافی شما به حساب کاربری در تریدینگ ویو متصل باشد می توان از آن به عنوان نشانه‌ای برای اعتبار بیشتر صرافی مورد نظر نیز استفاده کرد. در واقع این سایت امکان اتصال به تمام صرافی ها و بروکر ها را فراهم نکرده و تنها آنها می‌توانند وارد سیستم اتصال این سایت شوند که از بروکرهای معتبر برای دریافت خدمات خود استفاده نمایند.

خرید اکانت پرمیوم یا تریدینگ ویو رایگان؟

یکی دیگر از چالش هایی که بایستی درباره سایت تریدینگ ویو به آن اشاره داشته باشیم این است که پلتفرم تریدینگ ویو قابلیت های خود را در دو نسخه رایگان و پولی ارائه می کند. در نسخه پولی شما می‌توانید به امکانات بیشتری دسترسی پیدا کرده و همچنین از اندیکاتور های مختلفی به صورت همزمان بر روی نمودار جفت ارزها و ارزهای دیجیتال مختلف استفاده نمایید. اما سوال اینجاست که آیا بایستی از خدمات تریدینگ ویو به صورت رایگان استفاده کنیم یا باید به دنبال خرید اکانت پرمیوم این پلتفرم باشیم؟

واقعیت این است که درصد قابل توجهی از نیاز های شما به ابزارهای تحلیل تکنیکال در همان نسخه رایگان این پلتفرم در دسترس خواهد بود اما مسلماً در اکانت پرمیوم کاربرد ها و شرایط بهتری را می توانید در استفاده از این پلتفرم داشته باشید. اگر در شروع کار ورود به بازار ارز دیجیتال و یا بازار فارکس هستید برای استفاده از خدمات این سایت نیاز به خرید اکانت پولی نداشته و بهتر است از همان خدمات رایگان استفاده کنید و کمتر با گسترده تر شدن فعالیت های شما در بازارهای مالی می توانید برای خرید اکانت پولی آن نیز اقدام نمایید.

آموزش جامع تریدینگ ویو برای چه کسانی مناسب است؟

اما مرور این آموزش و بررسی کامل امکانات تریدینگ ویو برای چه کسانی مناسب است؟

  • برای کسانی که برای ترید در بازار ارزهای دیجیتال به دنبال نمودار قیمت ارزها هستند.
  • برای کسانی که برای تحلیل بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال به دنبال یک منبع عالی هستند.
  • کسانی که در بازار فارکس فعال بوده و بعد از سپری کردن دوره آموزش فارکس در صدد مشاهده نمودار قیمت جفت ارزها هستند.
  • برای مقایسه نمودار و قیمت بیت کوین با سایر ارزهای دیجیتال معروف
  • برای به کار گرفتن انواع ابزارهای مورد استفاده در تحلیل تکنیکال

جمع‌بندی؛ تریدینگ ویو یک پلتفرم پیشرو و قدرتمند با آینده‌ای درخشان است!

تمایل به استفاده از ابزار Trading Panel به‌شدت در حال افزایش است. به همین دلیل توصیه می‌کنیم حتما از این قسمت بازدید کنید و سعی کنید حساب تریدینگ ویو را با حساب کارگزار متصل کنید تا بتوانید معاملات خود را مستقیما از طریق تریدینگ ویو انجام دهید. اگر کارگزار شما چنین اجازه‌ای نداد، نگران نباشید. با توجه به گسترش استفاده از تریدینگ ویو، اکثر کارگزاران مشهور دنیا به‌مرور در حال همکاری با این پلتفرم هستند. بنابراین در آینده‌ای نزدیک این ابزار از تریدینگ ویو یکی از محبوب‌ترین امکانات آن خواهد شد.

در این آموزش سعی کردیم تا بهترین قسمت‌ها و مفیدترین ابزارهای این نرم افزار سوار شده روی مرورگرها را بیان کنیم. قسمت‌هایی که در این مطلب معرفی نشده است، ابزارهای محدود با توانایی‌های محدودی بوده‌اند که نقش زیادی در افزایش کارآیی افراد مبتدی با تریدینگ ویو نداشته‌اند. البته ابزارهایی که صحبتی از آن‌ها نشده با استفاده از تکنیک‌های بازگشت تغییرات گفته‌شده در مقاله، به‌راحتی قابل شناسایی و آزمایش هستند. در انتها اگر چالشی با تریدینگ ویو دارید، آن را با ما مشاورین ما در مجموعه کانون بورس در میان بگذارید.

ترتیب پیشنهادی مطالعه مقالات این بخش...

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

روش‌های پرداخت و ثبت نام

ارزش دوره: ۱8٫۸۰۰٫۰۰۰ تومان

قیمت جشنواره: ۱4/۸۰۰/۰۰۰ تومان

پیش پرداخت: 2٫۸۰۰٫۰۰۰ تومان

روش‌های پرداخت و ثبت نام

ارزش دوره ۱۷٫۸۰۰٫۰۰۰ تومان

قیمت جشنواره: ۱۳/۸۰۰/۰۰۰ تومان

تماس فوری با شما

موضوع تماس با شما: