لوگو کانون بورس

انواع اوردر در ارز دیجیتال چیست | انواع روش های سفارش گذاری در کریپتو

انواع اوردر در ارز دیجیتال
شما در حال مطالعه مقاله ۱۴ از ۱۵ در این سرفصل آموزش رایگان هستید.

انواع اوردر در ارز دیجیتال چیست و چرا نیاز داریم تا با انواع روش‌های سفارش گذاری در معاملات بازار ارز دیجیتال آشنا شویم؟ انواع روش‌های سفارش گذاری در ارز دیجیتال باعث می‌شود تا کاربران بتوانند بسته به شرایط موجود بهترین گزینه برای معاملات خود در این بازار را انتخاب کرده و مانند حرفه‌ای‌ها شرایط مطلوبی را برای خود ایجاد نمایند. انواع اوردر در ارز دیجیتال دقیقاً کاربردهای خاص خود را داشته و هر کدام برای بهینه کردن معاملات کاربران مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

برای کاربران بازار کریپتوکارنسی لازم است تا در همان ابتدای ورود خود به این بازار با انواع روش‌های سفارش گذاری در ارز دیجیتال آشنا شده و از هر کدام از این روش‌ها در مواقع ضروری برای بهینه کردن معاملات خود استفاده کنند. برای کسانی که شناخت کافی نسبت به انواع اوردر در ارز دیجیتال ندارند عملاً بسیاری از فرصت‌های معاملاتی از دست خواهد رفت و آنها نمی‌توانند معاملات خود را در بهینه‌ترین حالت ممکن انجام دهند.

با توجه به اینکه اکثر کاربران ایرانی در بازار کریپتوکارنسی افرادی مبتدی بوده و شناخت کامل و دقیقی روی انواع روش‌های سفارش گذاری در این بازار ندارند، بر آن شدیم تا ر ادامه در کانون بورس انواع روش‌های سفارش گذاری در بازار کریپتوکارنسی را به شما معرفی کرده و مزایا و معایب هر یک از آنها را نیز با شما در میان بگذاریم. در انتهای مقاله شما به تمام نکات لازم برای روش‌های مختلف خرید و فروش در بازار کریپتوکارنسی آشنا بوده و می‌توانید از هر کدام از این روش‌ها برای معاملات خود استفاده کنید. فراموش نکنید که با تکرار این روش‌ها در معاملات واقعی بازار کریپتوکارنسی می‌توانید به مهارت لازم در آنها رسیده و از این طریق کیفیت بهتری را برای معاملات خود ایجاد کنید.

اوردر در ارز دیجیتال چیست

قبل از هر چیزی باید بدانید که اوردر در ارز دیجیتال چیست و در کجای معاملات این بازار مورد استفاده قرار می‌گیرد؟ دقت داشته باشید که وقتی شما به دنبال خرید یا فروش یک ارز دیجیتال در یک صرافی هستید، روش‌های مختلفی برای سفارش گذاری در اختیار شما قرار می‌گیرد که هر یک از این سفارش‌ها در واقع نوعی اوردر محسوب می‌شوند. به عنوان مثال فرض کنید که شما به دنبال خرید بیت کوین در یک صرافی هستید و بعد از ورود به پلتفرم صرافی و بازار بیت کوین، حالا سعی دارید این ارز دیجیتال را در یک قیمت مشخص معامله کنید.

اگر قیمت حال حاضر بیت کوین در صرافی دقیقاً همان قیمت مورد نظر شما باشد عملاً شما می‌توانید با قیمت بازار معامله خود را انجام دهید. اما در صورتی که قیمت بازار با قیمت مورد نظر شما فاصله داشته باشد عملاً باید یک اوردر یا سفارش را در صرافی ثبت کرده تا وقتی قیمت به این عدد رسید معامله شما انجام پذیرد. اگر شما امکان گذاشتن اوردر یا سفارش را در بازار نداشته باشید، عملاً نمی‌توانید در چنین مواقعی برای ورود به معامله خود اقدام کرده و مجبور هستید بازار را مورد بررسی قرار دهید تا بلافاصله بعد از رسیدن قیمت به عدد مورد نظر شما معامله را انجام دهید.

اوردر یا سفارش خرید یا فروش در واقع دستور شما به صرافی برای انجام خرید یا فروش یک ارز دیجیتال است. صرافی ارز دیجیتال سفارش شما را ثبت کرده و به محض اینکه قیمت بازار به عدد مورد نظر شما رسید آن را انجام خواهد داد. انواع مختلفی از روش‌های سفارش گذاری و اوردر در بازار کریپتوکارنسی تعریف شود که هر کدام شرایط و ویژگی‌های خاص خود را دارند و در ادامه هر یک از آنها را به شما معرفی و مزایا و معایب آنها را نیز بررسی خواهیم کرد.

انواع اوردر در ارز دیجیتال

انواع اوردر در ارز دیجیتال چیست

دقت داشته باشید که وقتی صحبت از انواع اوردر در ارز دیجیتال به میان می‌آید عملاً ما به دنبال ارائه یک سری نکات معمولی و تئوری به شما نیستیم. هر کدام از اوردرها و روش‌های سفارش گذاری در بازار کریپتوکارنسی کاربرد خاص خود را داشته و شما بسته به استراتژی معاملاتی و شرایطی که در معاملات بازار کریپتوکارنسی در پیش می‌گیرید، حتما بایستی از هر کدام از این اوردرها استفاده نمایید.

گاهی اوقات عدم شناخت کافی نسبت به اوردرهای بازار کریپتوکارنسی باعث می‌شود تا شما نتوانید از یک فرصت معاملاتی استفاده کنید و آن را به راحتی از دست می‌دهید. با این ترتیب شناخت انواع اوردر نه فقط برای درک هرچه بهتر شرایط معاملات بازار کریپتوکارنسی بلکه برای دسترسی و استفاده بهتر از فرصت‌های معاملاتی در این بازار لازم و ضروری خواهد بود.

گاهی اوقات شناخت انواع اوردر باعث می‌شود تا شما با ضرر خیلی سنگینی در بازار کریپتو کارنسی روبرو نشوید. گاهی اوقات هم شناخت انواع اوردر باعث می‌شود تا شما در بهترین قیمت ممکن معامله خود را در بازار باز کنید که این موضوع مزیت بسیار جذابی برای شما خواهد بود.

با این حساب لازم است تا شما شناخت کامل و کافی نسبت به انواع اوردر در ارز دیجیتال پیدا کنید و در ادامه قرار است انواع سفارش گذاری در این بازار را به صورت کامل برای شما تشریح و معرفی نماییم. همچنین همراه با معرفی این گزینه‌ها سعی می‌کنیم تا ربردهای هر یک را نیز برای شما تشریح کنیم تا بتوانید به صورت حرفه‌ای از این روش‌ها در معاملات خود استفاده کرده و از آنها بهره‌مند شوید. در ادامه متوجه خواهید شد که شناخت انواع اوردر در ارز دیجیتال چقدر می‌تواند روی کیفیت معاملات شما تاثیر گذاشته و حتی باعث بهبود شرایط آنها شود.

انواع اوردر در ارز دیجیتال

سفارش گذاری مستقیم در قیمت بازار

اولین پاسخی که برای سوال انواع اوردر در ارز دیجیتال چیست برای شما آماده کرده‌ایم سفارش گذاری مستقیم در قیمت بازار است. سفارش گذاری مستقیم در قیمت بازار به این معنا است که شما معامله خودروها چه در سمت خرید و چه در سمت فروش دقیقاً در قیمت فعلی بازار انجام می‌دهید. البته ممکن است این سوال در ذهن شما پیش بیاید که قیمت بازار یک ارز دیجیتال چیست و در یک صرافی چگونه تعیین می‌شود. در نظر داشته باشید که قیمت سفارش بازار برای خریدار یا فروشنده با یکدیگر متفاوت است و بسته به اینکه شما به دنبال انجام چه معامله‌ای در بازار هستید قیمت بازار برای شما متفاوت خواهد بود.

اگر وارد پلتفرم یک صرافی شوید و بازار یک ارز دیجیتال را باز کنید، متوجه می‌شوید که هم خریداران و هم فروشندگان سفارشات خود را در پلتفرم صرافی ثبت کرده و دائماً با هماهنگ شدن قیمت بالاترین پیشنهادی برای خرید و پایین‌ترین پیشنهادی برای فروش معاملات در این بازار انجام می‌پذیرد. وقتی بالاترین قیمت پیشنهادی خرید با پایین‌ترین قیمت پیشنهادی فروش برابر می‌شوند معامله دو کاربر انجام می‌پذیرد و به همین ترتیب بازار به حرکت خود ادامه می‌دهد تا سایر سفارش‌ها نیز انجام پذیرد.

حالا اگر شما به دنبال انجام معامله خرید ارز دیجیتال در سفارش قیمت بازار باشید، قیمت بازار برای شما قیمتی است که ر لیست صفحه فروش به عنوان پایین‌ترین قیمت فروش در نظر گرفته شده باشد. در واقع شما ارزهای دیجیتال مورد نظر خود را از کسی می‌خرید که پایین‌ترین قیمت فروش را برای توکن‌های خود در نظر گرفته باشد و اگر از سفارش مستقیم یا قیمت بازار در صرافی استفاده کنید پلتفرم صرافی معامله شما را در این قیمت انجام خواهد داد.

اگر شما به دنبال فروش یک ارز دیجیتال در قیمت بازار باشید عملاً قیمت بازار برای شما بالاترین قیمت پیشنهادی از سوی خریداران خواهد بود. در واقع پلتفرم صرافی در این شرایط معامله شما را در بهترین قیمت و بالاترین قیمت در نظر گرفته شده از سوی خریداران انجام می‌دهد تا توکن‌های شما را نقد کرده و دارایی شما را در اختیار شما قرار دهد.

تمام ‌صرافی‌های داخلی که به خرید آسان یا خرید فوری یا سریع معروف هستند در واقع معامله شما را در قیمت بازار انجام می‌دهند. همچنین شما می‌توانید با ورود به بخش بازار حرفه‌ای نیز با تنظیم گزینه‌های موجود معامله خود را در قیمت بازار انجام دهید که تفاوتی با خرید آسان و سریع در صرافی نخواهد داشت.

البته نکات بسیار مهمی بایستی درباره این روش سفارش گذاری مستقیم در قیمت بازار با شما در میان بگذاریم تا بدانید که این روش سفارش گذاری دقیقاً چیست و چه شرایطی را برای معاملات شما ایجاد می‌کند.

سفارش‌ها در بازار کریپتوکارنسی معمولاً به دو دسته سفارش‌های میکر و تیکر تقسیم می‌شوند. میکر سفارش‌هایی است که به صورت شرطی توسط معامله‌گران در نظر گرفته شده و در اوردر بوک یک صرافی به ثبت می‌رسد. در آن طرف تیکر کاربرانی هستند که در لحظه به دنبال خرید یا فروش ارز دیجیتال بوده و سعی دارند معامله خود را در بهترین قیمت موجود انجام دهند. اگر شما از بازار حرفه‌ای برای انجام معامله مستقیم استفاده کنید عملاً به عنوان تیکر در بازار نقش خواهید داشت و این مهم باعث می‌شود تا کارمزد معاملات شما بیشتر باشد.

نکته بعدی درباره سفارش در قیمت بازار این است که اگر حجم مورد نظر شما برای خرید از حجم بهترین سفارش فروش و بهترین سفارش خرید بیشتر بود، در این شرایط قیمت بازار برای شما بیش از یک قیمت خواهد شد. صرافی آن بخش از حجم معاملات شما که با قیمت بهترین در صف فروش یا در صف خرید برابر است را انجام داده و برای انجام بقیه سفارش شما سراغ سفارش بعدی در همین لیست خواهد رفت. در واقع در این شرایط بخشی از معامله شما در یک قیمت و بخش دیگری از معامله شما در قیمت دیگری انجام خواهد پذیرفت.‌

همچنین باید بدانید که برای انجام معامله با قیمت بازار عملاً شما نیازی به تعیین قیمت نداشته و در معامله خود تنها کافیست حجم مورد نظر برای خرید یا فروش را لحاظ کنید. با تعیین حجم مورد نظر برای خرید یا فروش عملاً صرافی معامله شما را در قیمت بازار انجام خواهد داد و دیگر نیاز به تعیین هیچ پارامتر دیگری در این روش نخواهید داشت.

مزایا

مهمترین مزیت‌هایی که می‌توانیم برای سفارش خرید و فروش مستقیم یا فوری در بازار کریپتوکارنسی در صرافی آنها اشاره داشته باشیم موارد زیر هستند:

در این روش معاملات شما در بازار در لحظه انجام خواهد پذیرفت و هیچ معطلی نخواهید داشت.

برای کسانی که به دنبال خرید یا فروش سریع ارز دیجیتال هستند این روش می‌تواند جذابیت بسیار بالایی داشته باشد.

اگر نوسانات بسیار شدیدی را در قیمت یک ارز دیجیتال شاهد باشید این روش می‌تواند شما را در لحظه صاحب آن ارز دیجیتال کرده و امکان استفاده از فرصت معاملاتی مورد نظر را برای شما ایجاد نماید.

این روش سفارش گذاری و اوردرگذاری در بازار کریپتوکارنسی معمولاً چالش خاصی برای شما به دنبال نخواهد داشت و خیلی سریع و راحت می‌توانید از آن استفاده کنید. حتی افراد مبتدی هم به سادگی می‌توانند از این روش برای انجام معاملات خود در بازار استفاده کرده و احتمال خطای انسانی در معاملات آنها به میزان قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد.

معایب

یکی از مهمترین معایبی که می‌توانیم برای سفارش مستقیم به آن اشاره داشته باشیم این است که ممکن است کارمزد این معاملات برای شما بیشتر تمام شود. نکته‌ای که می‌تواند روی هزینه معاملات شما تاثیر بسیار زیادی داشته باشد.

گاهی اوقات استفاده از روش خرید و فروش مستقیم در بازار کریپتو کارنسی باعث می‌شود تا شما معامله‌ای کاملاً اشتباه و با قیمت بسیار پرت نسبت به قیمت واقعی ارز دیجیتال داشته باشید. فرض کنید قیمت واقعی یک ارز دیجیتال در بازار حدود ۲ دلار است و شما به دنبال خرید آن هستید. ممکن است در پلتفرم صرافی شما فروشندگان کمترین عدد در نظر گرفته شده برای فروش این ارز دیجیتال را دو و نیم دلار در نظر گرفته باشند. در این حالت اگر شما از روش خرید مستقیم و با قیمت بازار در پلتفرم مورد نظر استفاده کنید معامله شما در نیم دلار بالاتر از قیمت واقعی انجام خواهد پذیرفت.

البته این چالش در تمام صرافی‌ها و پلتفرم‌ها وجود ندارد اما در پلتفرم‌هایی که حجم معاملات آنها پایین است و تعداد کاربران کمی در حال معامله و ترید در آن هستند، مشاهده این چالش کاملا عادی خواهد بود و شما در هر لحظه ممکن است با چنین موضوعی روبرو شوید.

به صورت کلی استفاده از روش خرید و فروش مستقیم تنها در برخی از مواقع شرایط خوبی را برای شما ایجاد خواهد کرد و در بسیاری از مواقع یک روش غیر حرفه‌ای برای خرید و فروش ارز دیجیتال در بازار کریپتوکارنسی است. معمولا افراد مبتدی در حال استفاده از این روش برای معاملات خود هستند و افراد حرفه‌ای ترجیح می‌دهند تا از سایر انواع روش‌های سفارش گذاری در ارز دیجیتال بهره‌مند شوند.

انواع اوردر در ارز دیجیتال

لیمیت در ارز دیجیتال چیست

معرفی انواع اوردر در ارز دیجیتال را با بررسی یکی دیگر از انواع روش‌های سفارش گذاری یعنی معاملات لیمیت در این بازار ادامه می‌دهیم. شاید باز خود مرور کنید که لیمیت در ارز دیجیتال چیست و قرار است چه مزیتی برای معاملات ما در این بازار داشته باشد. لیمیت به معنای انجام معاملات شرطی در بازار کریپتوکارنسی است.

فرض کنید که در حال حاضر قیمت ارز دیجیتال بیت کوین در بازار حدود ۶۰ هزار دلار است و تصور شما بر این است که قیمت بیت کوین تا ۵۸ هزار دلار پایین خواهد آمد. حالا شما صمیم به سرمایه‌گذاری در بیت کوین گرفته و سعی دارید این ارز دیجیتال را در قیمت ۵۸ هزار دلار بخرید. اولا شما نمی‌توانید برای این سرمایه‌گذاری از روش سفارش گذاری در قیمت بازار استفاده کنید. برای اینکه بتوانید از روش خرید و فروش در قیمت مستقیم یا بازار بهره‌مند شوید بایستی منتظر بمانید تا قیمت بیت کوین به ۵۸ هزار دلار رسیده و سپس معامله خود را انجام دهید.

اما نکته اینجاست که اصلاً مشخص نیست که قیمت بیت کوین چه زمانی به ۵۸ هزار دلار خواهد رسید و ممکن است شما ساعت‌ها یا روزها منتظر بمانید تا قیمت به این عدد رسیده و معامله خود را انجام دهید و حتی یک ساعت غافل شدن از بازار هم ممکن است شما را از این فرصت معاملاتی دور کند. در این شرایط شما می‌توانید از روش سفارش گذاری لیمیت یا شرطی برای معامله خود استفاده کنید. برای این منظور شما در پلتفرم صرافی در بخش معاملات لیمیت به صرافی این درخواست را می‌دهید که به محض رسیدن بیت کوین به ۵۸ هزار دلار معامله شما را انجام داده و خرید بیت کوین را برای شما انجام دهد. بر این وضعیت در زمانی که قیمت بیت کوین به ۵۸ هزار دلار می‌رسد چه شما در بازار آنلاین باشید و چه نباشید معامله شما انجام خواهد پذیرفت و دیگر نگران از دست رفتن این فرصت معاملاتی برای خود نخواهید بود.

معاملات شرطی در حال حاضر یکی از رایج‌ترین معاملات در میان معامله‌گران حرفه‌ای بازار کریپتوکارنسی بوده و خیلی از افراد در حال استفاده از روش معاملاتی شرطی برای بهینه کردن معاملات خود هستند. در این روش معامله برخلاف معاملات مستقیم شما علاوه بر تعیین حجم معامله بایستی قیمت معامله خود را نیز تعیین نمایید تا صرافی در قیمت مورد نظر معامله شما را انجام دهد.

مزایا

  • در معاملات لیمیت شما می‌توانید تمام فرصت‌های معاملاتی بازار را شکار کرده و عملاً هیچ فرصتی از چنگ شما خارج نخواهد شد.
  • با استفاده از معاملات لیمیت می‌توانید در بهینه‌ترین قیمت‌ها برای ورود به معامله اقدام کرده و نگران ورودهای اشتباه در بازار نباشید.
  • با استفاده از معاملات لیمیت شما می‌توانید از قبل سفارش‌های خود را در صرافی ثبت کرده و منتظر بمانید تا با رسیدن قیمت حتی در صورت آنلاین نبودن شما معامله انجام پذیرد.
  • کارمزد معاملات در معاملات لیمیت معمولاً کمتر خواهد بود.
  • استفاده از معاملات لیمیت باعث می‌شود تا میزان سودآوری بالاتری در معاملات بازار ارز دیجیتال مخصوصاً در فرایند نوسان‌ گیری در ارز دیجیتال برای شما به وجود آید.

معایب

  • ممکن است در زمان استفاده از معاملات لیمیت سفارش شما در بازار به سرانجام نرسیده و قیمت قبل از رسیدن به عدد مورد نظر شما برگردد.
  • هیچ تضمینی برای رسیدن قیمت به معامله شما وجود ندارد و ممکن است اصلاً قیمت به آن عدد نرسد.
  • در صورتی که ریزش‌های بازار خیلی شدید باشد ممکن است معامله شما در قیمت مورد نظر انجام پذیرفته و بعد از آن بازار با ریزش خیلی سنگینی همراه باشد.
  • با استفاده از معاملات لیمیت عملاً شما نمی‌توانید تاثیر اخبار را روی معاملات خود در نظر گرفته و این موضوع برای شما تبدیل به یک چالش بزرگ خواهد شد.

اینکه شما از معاملات لیمیت یا معاملات مستقیم در بازار کریپتوکارنسی استفاده کنید دقیقاً به استراتژی معاملاتی شما بستگی خواهد داشت. هرچند در اکثر استراتژی‌های معاملاتی این معاملات لیمیت است که جایگاه بهتری دارد اما به هر حال انتخاب یکی از این روش‌ها برای سفارش گذاری در بازار کریپتوکارنسی بسته به شرایط خود شما داشته و اینکه از کدام استراتژی در معاملات خود بهره می‌برید.

انواع اوردر در ارز دیجیتال

استاپ لیمیت اوردر در ارز دیجیتال

انواع اوردر در ارز دیجیتال را با بررسی یکی دیگر از اوردرهای موجود برای معاملات این بازار یعنی استاپ لیمیت ادامه می‌دهیم. در تعریف معاملات لیمیت اشاره کردیم که اگر شما به دنبال خرید ارز دیجیتالی مانند بیت کوین در قیمت پایین‌تری نسبت به قیمت فعلی هستید می‌توانید از معاملات لیمیت استفاده کنید. حالا فرض کنید که قیمت بیت کوین در بازار ۶۰ هزار دلار است و شما بر این عقیده هستید که اگر بیت کوین به بالای ۶۲ هزار دلار برسد و عدد ۶۲۱۰۰ دلار را ببیند می‌تواند سودهای بیشتری را رقم زده و حتی تا ۷۰ هزار دلار هم بالاتر برود. طبق این استراتژی عدد مورد نظر برای معامله شما ۶۲۱۰۰ دلار است که در حال حاضر فاصله قابل توجهی با قیمت فعلی بیت کوین یعنی ۶۰ هزار دلار دارد. با توجه به اینکه قیمت مورد نظر شما نسبت به قیمت فعلی بازار بالاتر است عملاً نمی‌توانید از معاملات لیمیت برای این روش سفارش گذاری استفاده کنید.

دومین راه حلی که برای شما باقی می‌ماند این است که منتظر بمانید تا بیت کوین به قیمت ۶۲۱۰۰ دلار رسیده و سپس از روش سفارش گذاری در قیمت بازار معامله خود را انجام دهید. این موضوع دقیقاً مشابه با روش سفارش گذاری لیمیت تحت این شرایط است که شما در بازار آنلاین بمانید و بلافاصله بعد از رسیدن قیمت به این عدد معامله خود را باز کنید. در بسیاری از مواقع مخصوصاً برای آلت کوین‌های با نوسانات شدید ممکن است چنین امکانی برای شما وجود نداشته باشد و اگر شما در بازار آنلاین هم نباشید عملاً این فرصت معاملاتی را از دست خواهید داد.

در نهایت در این مواقع شما می‌توانید از یک نوع اوردر دیگر در بازار استفاده کنید که به اوردر استاپ لیمیت معروف است. اوردر استاپ لیمیت نیز نوعی معامله شرطی است با این تفاوت که معامله شما در قیمت بالاتر نسبت به قیمت کنونی انجام می‌پذیرد و شما قصد باز کردن یک معامله با قیمت بالاتر نسبت به قیمت بازار آن در بازار ارز دیجیتال دارید. در این مواقع شما باید از معامله استاپ لیمیت استفاده کنید تا بلافاصله بعد از رسیدن قیمت به عدد مورد نظر شما این معامله برای شما انجام پذیرد.

در معاملات بازار ارز دیجیتال برخی از استراتژی‌های معاملاتی وجود دارند که استفاده از معاملات استاپ لیمیت برای آنها در دستور کار قرار می‌گیرد و اگر شما از این استراتژی‌های معاملاتی بهره‌مند شوید می‌توانید از روش سفارش گذاری استاپ لیمیت استفاده کنید. البته دقت داشته باشید که این استراتژی‌های معاملاتی معمولاً شرایط خاص خود را داشته و با ویژگی‌های خاصی هم روبرو هستند که اگر مهارت کافی در استفاده از آنها در شما وجود نداشته باشد ممکن است چالش‌های بسیار سنگینی را در معاملات خود شاهد باشید.

وقتی شما قرار است یک ارز دیجیتال را در قیمت بالاتر نسبت به قیمت کنونی معامله کنید عملاً این احتمال وجود دارد که بعد از رسیدن قیمت به عدد مورد نظر شما بازار روند نزولی به خود گرفته و شاهد کاهش قیمت در بازار باشید که این موضوع می‌تواند ضررهایی را به شما تحمیل نماید. بسیاری از کاربران به دلیل همین چالش‌ها خیلی به دنبال استفاده از معاملات استاپ لیمیت در بازار نیستند اما به هر حال این روش سفارش گذاری نیز در بازار کریپتوکارنسی در دسترس است و اگر شما چنین استراتژی معاملاتی استفاده می‌کنید می‌توانید از روش سفارش گذاری استاپ لیمیت بهره‌مند شوید.

مزایا

  • امکان انجام معامله در قیمت بالاتر از قیمت فعلی بازار
  • از دست نرفتن فرصت‌های معاملاتی در نوسانات شدید و رشدهای بسیار پرشتاب قیمت‌ها در بازار کریپتوکارنسی

معایب

  • چالش مربوط به ریزش قیمت بعد از رسیدن آن به عدد مورد نظر شما در بازار

معمولا استراتژی‌های معاملاتی که از استاپ لیمیت در آنها استفاده می‌شود با درودان زیادی همراه هستند و ممکن است حد ضررهای بسیار زیادی را نیز به شما تحمیل نمایند. استفاده از این قبیل استراتژی‌ها برای تمام کاربران مناسب نیست و اگر شما تجربه کافی و مهارت بالا در استفاده از چنین استراتژی‌هایی را داشته باشید می‌توانید از آنها در معاملات خود بهره‌مند شوید.

انواع اوردر در ارز دیجیتال

سفارش OCO در ارز دیجیتال

معرفی انواع روش‌های سفارش گذاری و انواع اوردر در ارز دیجیتال را با بررسی یکی دیگر از روش‌های معاملاتی در این بازار یعنی سفارش ‏oco ادامه می‌دهیم. ‏oco یک روش سفارش گذاری بینابین در میان سفارش گذاری لیمیت و استاپ لیمیت است. فرض کنید که بیت کوین در حال حاضر با قیمت ۶۰ هزار دلار در بازار در حال معامله است و شما نمی‌دانید که قیمت آن به کدام سمت خواهد رفت ‌. ممکن است بیت کوین از همین وضعیت روند صعودی به خود گرفته و به سمت بالا حرکت کند و یا در جهت معکوس عمل کرده و بعد از رسیدن به یک عدد خاص روند صعودی خود را آغاز نماید.

در این حالت شما عملاً نمی‌توانید از معاملات لیمیت یا استاپ لیمیت استفاده کنید زیرا درک دقیقی نسبت به ماهیت رفتاری حرکت بیت کوین نداشته و با این چالش روبرو هستید که مشخص نیست که قیمت بیت کوین به کدام سمت خواهد رفت. اما در این بین این دیدگاه در ذهن شما وجود دارد که اگر بیت کوین به قیمت ۶۲ هزار دلار برسد می‌تواند روند صعودی در پیش بگیرد و در صورت ریزش هم قیمت ۵۸ دلار می‌تواند قیمت مناسبی برای تغییر روند نزولی بیت کوین به صعودی باشد.

اگر این تصمیم برای شما منطقی باشد عملاً شما یا باید در قیمت ۶۲ هزار دلار معامله خود را باز کنید یا اینکه در قیمت ۵۸ هزار دلار معامله کنید. در چنین مواقعی شما می‌توانید از معاملات oco در بازار کریپتو کارنسی استفاده کنید ‌ در این معاملات شما به صورت همزمان می‌توانید یک سفارش خرید در قیمت ۶۲ هزار دلار قرار داده و یک سفارش خرید نیز در قیمت  ۵۸ هزار دلار قرار دهید. این روش سفارش گذاری به روش سفارش گذاری oco معروف است. در این حالت اگر یکی از سفارش‌های شما در بازار فعال شود صرافی به صورت خودکار سفارش دوم را از لیست حذف خواهد کرد و شما همان یک سفارش خرید را انجام خواهید داد.

بنابراین در سفارش oco عملاً هم سفارش لیمیت در جریان است و هم سفارش استاپ لیمیت. برای کسانی که از استراتژی‌های معاملاتی این چنینی استفاده می‌کنند امکان استفاده از این روش برای معاملات وجود خواهد داشت و شما هم اگر استراتژی معاملاتی دارید که چنین نتیجه‌ای را برای شما از روند قیمت یک ارز دیجیتال پیش‌بینی کرده، می‌توانید از معاملات او سی او در بازار استفاده نمایید.‌

مزایا

برای مواقعی که مشخص نیست روند قیمت ارز دیجیتال کدام سمت خواهد بود استفاده از این روش سفارش گذاری بسیار بهینه است.

عملاً در این روش چه قیمت به سمت بالا برود و چه قیمت به سمت پایین شما از این فرصت معاملاتی استفاده خواهید کرد.

معایب

معایب معاملات oco نیز دقیقاً مشابه با معایب معاملات لیمیت و استاپ اوردر است و شما تمام آن معایب را در این روش سفارش گذاری نیز دارید.

استفاده از معاملات oco برای معاملات بازار کریپتوکارنسی در حال حاضر چندان رایج نیست و استراتژی‌های معاملاتی بسیار کمی هستند که چنین دیدگاهی را در ذهن کاربر ایجاد می‌کنند. اما به هر حال در معرفی انواع اوردر در ارز دیجیتال لازم بود تا این روش سفارش گذاری را نیز به صورت کامل برای شما تشریح کرده و مزایا و معایب آن را برای شما تدوین کنیم.

انواع اوردر در ارز دیجیتال

از کدام روش سفارش گذاری در ارز دیجیتال استفاده کنیم؟

احتمالاً سوالی که در حال حاضر در ذهن شما وجود دارد این است که کدام یک از انواع اوردر در ارز دیجیتال یا انواع سفارش گذاری در ارز دیجیتال می‌تواند شرایط بهتری را برای معاملات شما ایجاد نماید و باید به دنبال آن باشید؟ پاسخ دادن به این سوال تحت تاثیر نکات و فاکتورهای مختلفی قرار دارد و اینگونه نیست که بخواهیم یک پاسخ سریع و روشن برای این سوال در نظر بگیریم.

  • در درجه اول نوع استراتژی معاملاتی مورد استفاده توسط شما در بازار کریپتوکارنسی است که در این انتخاب تاثیر گذاشته و می‌تواند شما را در انتخاب یکی از آنها راهنمایی کند. استراتژی‌های معاملاتی مبتنی بر تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال بهترین گزینه برای مدیریت این قبیل معاملات در بازار هستند و شما می‌توانید با استفاده از آنها تعیین کنید که کدام روش سفارش گذاری برای شما مناسب است.
  • اگر بازار کریپتوکارنسی روند ریزشی به خود گرفته مسلماً استفاده از معاملات لیمیت گزینه بهتری برای شما خواهد بود زیرا می‌تواند ما را در قیمت بهینه‌تری وارد بازار کرده و در نهایت باعث افزایش سود شما در معاملات بازار هم شود.
  • اگر روند قیمت‌ها در بازار کریپتوکارنسی با سرعت بسیار زیادی در مسیر رشد قرار گرفته عملاً استفاده از معاملات استاپ اوردر گزینه بهتری برای شما خواهد بود.
  • در صورتی که قصد ورود سریع به معاملات بازار ارز دیجیتال را دارید مسلماً استفاده از معاملات قیمت بازار برای شما گزینه بهتری نسبت به سایر روش‌های سفارش گذاری خواهد بود.
  • روش سفارش گذاری لیمیت و استاپ اوردر بیشتر برای کسانی مناسب است که دانش و مهارت کافی برای استفاده از این روش‌های معاملاتی را دارا بوده و به درک کاملی از آنها در بازار رسیده‌اند.
  • برای افراد مبتدی و تازه کار استفاده از معاملات مستقیم و در قیمت بازار گزینه بهتری خواهد بود زیرا معاملات سریع‌تری را برای آنها به دنبال خواهد داشت.

جمع بندی

سعی کردیم تا انواع اوردر در ارز دیجیتال را به صورت کامل به شما معرفی کرده و شما را با مزایا و معایب هر یک از روش‌های سفارش گذاری در این بازار آشنا کنیم تا بتوانید از این پس هر کدام از این روش‌ها را برای معاملات خود به کار بگیرید. کم کم با افزایش میزان مهارت‌های خود در معاملات بازار ارز دیجیتال استفاده از این روش‌های سفارش گذاری برای شما جذابیت بیشتری پیدا خواهد کرد.

اگر به دنبال درک صحیح شرایط معامله‌گری و سرمایه‌گذاری در بازار کریپتوکارنسی هستید و دوست دارید تا تمام نکات لازم برای معامله‌گری در این بازار را به صورت حرفه‌ای بیاموزید می‌توانید در دوره آموزش ارز دیجیتال در کانون بورس ثبت نام کرده و همراه با اساتید موفق بازار کریپتو کارنسی معاملات این بازار را بیاموزید. اساتید ما از افراد موفق و حرفه‌ای در معاملات بازار ارز دیجیتال هستند و می‌توانند تجربیات خود را به صورت دقیق به شما انتقال دهند که این موضوع در نهایت باعث می‌شود تا شما در همان ابتدای ورود خود به بازار نیز شرایط بسیار جذابی را برای معاملات خود داشته باشید.

همچنین در انتها از شما دعوت می‌کنیم که اگر دیدگاهی نسبت به انواع اوردر در ارز دیجیتال داشته و یا نکته‌ای در ذهن دارید که در این مقاله به آن پرداخته نشد حتماً نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را در انتهای این مقاله با ما در میان بگذارید. بی‌صبرانه منتظر شنیدن نکات مورد نظر شما در معاملات بازار ارز دیجیتال هستیم تا م کم این مقاله را برای شما به روز رسانی کرده و درک کامل‌تری از انواع سفارش گذاری در بازار کریپتوکارنسی برای شما ایجاد کنیم.

سوالات متداول

انواع اوردر در ارز دیجیتال چیست؟

معاملات در قیمت بازار و معاملات شرطی و یا معاملات استاپ اوردر رایج‌ترین انواع اوردر در ارز دیجیتال هستند.

سفارش لیمیت در ارز دیجیتال چیست؟

سفارش لیمیت در ارز دیجیتال به روش سفارش گذاری شرطی گفته می‌شود که در آن شما به دنبال خرید یک ارز دیجیتال در قیمت پایین‌تر نسبت به قیمت کنونی آن را دارید.

سفارش استاپ لیمیت در بازار ارز دیجیتال چیست؟

در سفارش استاپ لیمیت برعکس معاملات لیمیت شما به دنبال خرید یک ارز دیجیتال در قیمت بالاتر نسبت به شرایط کنونی آن را دارید.

از کدام روش سفارش گذاری در معاملات بازار ارز دیجیتال استفاده کنیم؟

انتخاب هر یک از انواع اوردر در ارز دیجیتال تحت تاثیر استراتژی معاملاتی به کار گرفته شده از سوی معامله‌گر در بازار خواهد بود.

ترتیب پیشنهادی مطالعه مقالات این بخش...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

روش‌های پرداخت و ثبت نام

ارزش دوره: ۱8٫۸۰۰٫۰۰۰ تومان

قیمت جشنواره: ۱4/۸۰۰/۰۰۰ تومان

پیش پرداخت: 2٫۸۰۰٫۰۰۰ تومان

روش‌های پرداخت و ثبت نام

ارزش دوره ۱۷٫۸۰۰٫۰۰۰ تومان

قیمت جشنواره: ۱۳/۸۰۰/۰۰۰ تومان

تماس فوری با شما

موضوع تماس با شما: