لوگو کانون بورس

اندیکاتور مکدی چیست | آموزش اندیکاتور macd

اندیکاتور مکدی چیست
شما در حال مطالعه مقاله ۱۰ از ۱۰ در این سرفصل آموزش رایگان هستید.

اندیکاتور مکدی چیست و چه کاربردی در تحلیل تکنیکال دارد؟ در انواع سبک‌ های تحلیل تکنیکال از ابزارهای مختلفی برای تحلیلگری استفاده می‌نمایند. در تحلیل تکنیکال اندیکاتوری هم مهم‌ترین ابزار مورد استفاده برای تحلیلگران اندیکاتورها هستند. اندیکاتورها شاخص‌هایی هستند که تابع قیمت بوده و تحت تاثیر قیمت رفتار می‌نمایند و می‌توانند به نوعی برای سیگنال دهی و پیش‌بینی آینده قیمت مورد استفاده قرار بگیرند. در این بین اندیکاتورهای مشهور و محبوب مانند مکدی قدرت معاملاتی بسیار بالایی داشته و استفاده از آن در تحلیل تکنیکال می‌تواند قدرت معامله‌گری را افزایش دهد.

نه فقط برای تحلیل تکنیکال اندیکاتوری بلکه برای نواع سبک‌ های پرایس اکشن و روش‌های تحلیل تکنیکال مدرن هم می‌توان از اندیکاتور مکدی به عنوان یک تاییدیه برای سیگنال گیری استفاده کرد. البته خیلی از کاربران نسبت به اندیکاتورها جبهه مخالف داشته و بر این باور هستند که استفاده از آنها می‌تواند تبدیل به یک چالش بزرگ برای ترید در بازارهای مالی مانند فارکس یا ارز دیجیتال شود. برخی‌ها هم اتکای بسیار زیادی روی اندیکاتورها داشته و تمام روند معامله‌گری خود در بازار را تحت تاثیر اندیکاتورهای رایج در نظر می‌گیرند.

نه دیدگاه افراطی و نه دیدگاه تفریطی هیچکدام درباره اندیکاتورها مناسب نیست و شما بایستی به اندیکاتورها به عنوان یک ابزار برای تایید گرفتن در روش‌های تحلیلی مختلف نگاه کنید. برای این منظور در قدم اول شما بایستی ماهیت اندیکاتورهای مختلف مانند مکدی را بشناسید و بدانید که کجاها می‌توانید از این اندیکاتورها در بهترین شرایط ممکن استفاده کنید. مکدی یک اندیکاتور جذاب با کاربردهای بسیار متنوع است و استفاده از آن در تحلیلگری می‌تواند شرایط بسیار جذابی را در فرایند معاملات شما به ارمغان آورد.

در این مقاله در کانون بورس در کنار شما هستیم تا به بررسی کامل و جامع اندیکاتور مکدی پرداخته و تمام جزئیات مربوط به این اندیکاتور اعم از سیگنال گیری و یا استفاده از آن برای تشخیص واگرایی‌ها در بازار بپردازیم. در پایان این مقاله هیچ نکته‌ای درباره اندیکاتور مکدی برای شما ناگفته باقی نخواهد ماند و از این پس می‌توانید از این اندیکاتور برای تحلیل هرچه بهتره قیمت جفت ارزها در بازار فارکس و یا قیمت ارزهای دیجیتال در بازار کریپتو کارنسی استفاده کنید.

همچنین در انتهای مقاله متوجه خواهید شد که استفاده از مکدی تا چه حد می‌تواند در تحلیل تکنیکال فارکس یا تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال به کار آید. البته معامله‌گران بازار بورس هم می‌توانند از اندیکاتور مکدی در تحلیل تکنیکال بورس استفاده کرده و از سیگنال‌های این اندیکاتور برای ورود به سهم‌های ارزنده در بازار استفاده نمایند. بسیار مهم است که شما از مکدی در مواقع مناسب استفاده کنید تا مبادا سیگنال‌های اشتباه و چالش‌های این اندیکاتور گریبان‌گیر معاملات شما در بازارهای مالی شود.

درصد قابل توجهی از افرادی که در حال استفاده از اندیکاتورها در بازارهای مالی برای تحلیلگری هستند، شناخت کافی نسبت به آنها نداشته و از روش‌های اشتباه برای به کارگیری اندیکاتورها بهره می‌برند که همین موضوع باعث شده تا آنها گارد منفی نسبت به اندیکاتورهایی مانند مکدی داشته باشند. در کانون بورس سعی می‌کنیم تا تمام جزئیات لازم برای تحلیلگری در بازارهای مالی را در بهترین شرایط ممکن به شما عرضه داریم و اکنون نوبت به این رسیده تا بدانید اندیکاتور مکدی چیست و چگونه می‌توانیم از آن برای تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی استفاده کنیم.

اندیکاتور مکدی چیست

اندیکاتور مکدی چیست و چگونه به وجود آمده است؟ قبل از هر چیزی باید یادآوری کنیم که اسم این اندیکاتور اصلاً مکدی نیست و کاربران ایرانی از این اصطلاح برای آن استفاده می‌کنند. ام ای سی دی (MACD) مخفف عبارت Moving Average Convergence Divergence  به معنی واگرایی و همگرایی میانگین متحرک است. مکدی را می‌توان یکی از محبوب‌ترین اندیکاتورها در تحلیل تکنیکال در نظر گرفت که در آن از میانگین متحرک برای ارزیابی شرایط قیمت استفاده شده و در نهایت سیگنال‌های خرید و فروش صادر می‌شود.

اندیکاتور مکدی برای اولین بار در سال ۱۹۷۰ توسط جرارد اپل ابداع شد و از آن به بعد البته با تغییراتی هم همراه بوده و تنظیمات آن در تحلیل تکنیکال تغییراتی را داشته است. این اندیکاتور هم برای تشخیص رونده نمودار قیمت و هم برای دریافت سیگنال خرید و فروش کاربرد داشته و رای تجزیه و تحلیل و آنالیز نمودار قیمت هر کالا و محصولی می‌توان از آن به راحتی و بدون هیچگونه دردسری استفاده کرد.

مکدی در ابتدا توسط جرارد اپل به صورت فاصله میان دو میانگین متحرک ابداع و مورد استفاده قرار گرفته و سپس توسط تحلیلگر دیگری به نام توماس آسپری ا اضافه شدن بخش‌هایی مانند هیستوگرام مکدی پیشرفته‌تر شده و کاربردهای بیشتری هم به خود گرفت. در میان ابزارهای مربوط به تحلیل تکنیکال این اندیکاتور در گروه اسیلاتورها قرار می‌گیرد که برای محاسبه خطوط مختلف آن از فرمول‌های خاصی استفاده می‌شود که البته این فرمول‌ها چندان هم پیچیده نیست.

میانگین متحرک‌های ۹ و ۱۲ و ۲۶ روزه اصلی‌ترین میانگین‌های متحرکی هستند که در تنظیم اندیکاتور مکدی مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته مکدی را می‌توانید در پلتفرم‌های مختلف ارائه دهنده ابزارهای تحلیل تکنیکال، در دو مدل مکدی جدید و مکدی قدیم مشاهده کنید که از نظر ساختار تفاوت‌های میان آنها وجود دارد.

ادامه دارد…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

روش‌های پرداخت و ثبت نام

ارزش دوره: ۱8٫۸۰۰٫۰۰۰ تومان

قیمت جشنواره: ۱4/۸۰۰/۰۰۰ تومان

پیش پرداخت: 2٫۸۰۰٫۰۰۰ تومان

روش‌های پرداخت و ثبت نام

ارزش دوره ۱۷٫۸۰۰٫۰۰۰ تومان

قیمت جشنواره: ۱۳/۸۰۰/۰۰۰ تومان

تماس فوری با شما

موضوع تماس با شما: